Status van de overeenkomst

De overeenkomsten kunnen verschillende statussen hebben. Ze worden gecategoriseerd op de Beheerpagina en alle overeenkomsten worden gerangschikt in deze verschillende secties. U kunt filteren op status en u kunt ook op status zoeken.

Wacht op mijn goedkeuring

De overeenkomsten in deze sectie wachten op uw goedkeuring.

Transacties belanden onder deze categorie omdat:

• U het document hebt verzonden en hebt opgegeven dat u het moet goedkeuren nadat het ondertekend is.
  • U hebt opgegeven dat u eerst uw goedkeuring moet geven en u navigeerde weg van de goedkeuringspagina.
  • Iemand heeft u een overeenkomst verzonden ter goedkeuring.
  • Een andere gebruiker deelt zijn of haar account met u en hij /zij heeft overeenkomsten die ze moeten goedkeuren.

Wachtend op ondertekening door mij

De overeenkomsten in deze sectie wachten op uw handtekening.

Transacties belanden onder deze categorie omdat:

• U het document hebt verzonden en hebt opgegeven dat u het moet ondertekenen nadat iemand anders het heeft ondertekend.
  • U hebt opgegeven dat u het eerst moet ondertekenen en u navigeerde weg van de ondertekeningspagina.
  • Iemand heeft u een overeenkomst verzonden ter ondertekening.
  • Een andere gebruiker deelt zijn of haar account met u en hij /zij heeft overeenkomsten die ze moeten ondertekenen.

Concept

De overeenkomsten in deze sectie zijn nog niet verzonden en moeten worden afgewerkt om verzonden te kunnen worden.

Transacties belanden onder deze categorie omdat:

• U de verzendingsprocedure bent begonnen en weg navigeerde van de ontwerppagina.
  • Een andere gebruiker deelt zijn of haar account met u en hij /zij heeft één of meerdere conceptovereenkomsten.

Wacht tot ik voorafgaand invul

De overeenkomsten in deze sectie wachten tot u klaar bent met het vooraf invullen ervan en worden pas verzonden wanneer u dit proces voltooit.

Transacties belanden onder deze categorie omdat:

• U bent begonnen een overeenkomst die u vooraf moest invullen te verzenden en u navigeerde weg van de pagina om vooraf in te vullen.
  • Een andere gebruiker deelt zijn of haar account met u en hij /zij heeft overeenkomsten die ze vooraf moeten invullen.

Verzonden voor ondertekening

De overeenkomsten in deze sectie wachten op de handtekening van anderen.

Transacties belanden onder deze categorie omdat:

• U hebt een overeenkomst naar anderen verzonden ter ondertekening.
  • Een andere gebruiker deelt zijn of haar account met u en hij /zij heeft overeenkomsten die door anderen moeten worden ondertekend.

Ondertekend

De overeenkomsten in deze sectie zijn ondertekend.

Transacties belanden onder deze categorie omdat:

• U een overeenkomst die naar u was verzonden hebt voltooid en ondertekend.
  • U hebt een overeenkomst verzonden die u moest ondertekenen en alle partijen hebben ondertekend.
  • U hebt een overeenkomst verzonden die anderen moeten ondertekenen en alle partijen hebben ondertekend.
  • Een andere gebruiker deelt zijn of haar account met u en hij /zij heeft ondertekende overeenkomsten.

Ondertekend in Reader

De overeenkomsten in deze sectie zijn ondertekend met behulp van Acrobat of Reader en werden naar u verzonden.

Transacties belanden onder deze categorie omdat:

• Iemand een document ondertekende met Acrobat/Reader en naar u heeft verzonden.
  • Iemand een document ondertekende met Acrobat/Reader en naar iemand anders heeft verzonden.
  • Een andere gebruiker deelt zijn of haar account met u en hij /zij heeft overeenkomsten die werden ondertekend in Acrobat of Reader.

Geannuleerd/Geweigerd

De overeenkomsten in deze sectie werden geannuleerd door u of geweigerd door een ondertekenaar.

Transacties belanden onder deze categorie omdat:

• U een overeenkomst die u hebt verzonden, hebt geannuleerd.
  • Een ondertekenaar een overeenkomst die u naar hem had verzonden, geweigerd heeft.
  • U een overeenkomst die naar u was verzonden, hebt geweigerd.
  • Een overeenkomst een systeemprobleem bevatte en automatisch geannuleerd werd.
  • Een andere gebruiker deelt zijn of haar account met u en hij /zij heeft overeenkomsten geannuleerd of geweigerd.

Vervallen

De overeenkomsten in deze sectie zijn geannuleerd omdat de vervaldatum werd bereikt.

Transacties belanden onder deze categorie omdat:

• U een vervaldatum voor een overeenkomst hebt ingesteld die bereikt werd voordat de overeenkomst werd voltooid
  • Een andere gebruiker deelt zijn of haar account met u en hij /zij heeft overeenkomsten waarvan de vervaldatum werd bereikt.

Gearchiveerd

De overeenkomsten in deze sectie werden geüpload via de koppeling Archiveer een document op de startpagina.

Transacties belanden onder deze categorie omdat:

• U de koppeling Archiveer een document hebt gebruikt om een document te uploaden.
  • Een andere gebruiker deelt zijn of haar account met u en hij /zij heeft overeenkomsten gearchiveerd.

Opmerking:

Op de Beheerpagina kunt u een document uploaden om te laten archiveren door te klikken op de koppeling Overeenkomsten uploaden in deze sectie.

Bibliotheeksjabloon

De documenten in deze sectie zijn herbruikbare bibliotheek- en formulierveldsjablonen.

Documenten belanden onder deze categorie omdat:

• U een bibliotheek- of formulierveldsjabloon hebt aangemaakt.
  • Het sjabloon gedeeld werd met uw groep of account door de maker ervan.
  • Een andere gebruiker deelt zijn of haar account met u en hij /zij heeft een sjabloon aangemaakt.

Opmerking:

Bibliotheek- en formulierveldsjablonen hebben een koppeling verzenden en bewerken op de beheerpagina. Hiermee kunt u het sjabloon respectievelijk verzenden of bewerken.

Widget

De documenten in deze sectie zijn gehoste overeenkomsten die u hebt gemaakt.

Documenten belanden onder deze categorie omdat:

• U een widget hebt gemaakt.
  • De widget wordt met u door een andere gebruiker gedeeld.
  • Een andere gebruiker deelt zijn of haar account met u en hij /zij heeft een widget aangemaakt.

Widgets hebben een koppeling code ophalen en bewerken op de Beheerpagina. U kunt respectievelijk de URL/Javascript-code ophalen of de Widget bewerken.