Uw e-mailadres wijzigen

Alle eSign services gebruikers-id's worden gekoppeld aan een e-mailadres. U kunt het e-mailadres dat aan de gebruikers-id van eSign services is gekoppeld, wijzigen. Met het systeem kunt u op elk moment slechts één e-mailadres koppelen met één individueel gebruikers-id.

Als u uw e-mailadres verandert, blijven uw documenten en worden ze voort gedeeld.

Snelle stappen

1. Meld u aan in uw account.
  2. Klik op de Naam die in de rechter bovenhoek wordt weergegeven.
  3. Selecteer Mijn Profiel.
  4. Voer uw nieuwe e-mailadres in in de velden E-mailadres wijzigen en E-mailadres bevestigen.
  5. Klik op de knop Updaten.

Stap voor stap

1. Meld u aan bij uw account en klik op uw naam in de rechterbovenhoek. Kies Mijn profiel in het pop-upmenu.

2. Klik op E-mailadres wijzigen. Verander het e-mailadres in de velden E-mailadres en E-mailadres bevestigen en zorg ervoor dat deze identiek zijn. Klik vervolgens op Opslaan.

3. U krijgt een pagina te zien waarop bevestigd wordt dat uw e-mailadres werd gewijzigd en er werd een verificatiebericht verzonden.

Als er een foutmelding ontvangt, raadpleegt u de volgende sectie om een oplossing te vinden.

4. Controleer het postvak van het e-mailadres waarnaar u uw account gewijzigd hebt en klik op de koppeling in het bericht.

Veel voorkomende fouten

1. Deze fout geeft aan dat het e-mailadres dat u wilt gebruiken al met een andere EchoSign gebruikers-id is gekoppeld.

Maakt u zich geen zorgen. Dit gebeurt vaak. Als iemand iets via EchoSign naar het e-mailadres heeft verzonden, bewaart ons systeem dit e-mailadres in het geval dat u het wilt gebruiken.

Ongeacht of het al of niet bewust is, bevindt het e-mailadres dat u wilt gebruiken zich nu in ons systeem. Om dit e-mailadres te gebruiken is het noodzakelijk om tot deze gebruikers-id toegang te hebben zodat u dat e-mailadres vrij kunt maken.

In dit voorbeeld heb ik momenteel het e-mailadres esigner1@gmail.com, maar ik wil esigner12@gmail.com gebruiken. Wanneer ik probeer mijn e-mailadres naar esigner12@gmail.com te wijzigen, krijg ik de bovenstaande foutmelding.

Ik probeer me eerst aan te melden in het esigner12@gmail.com-account dat gekoppeld is aan het e-mailadres dat ik vrij wil maken. Als ik probeer aan te melden, krijg ik dit bericht:

2. De foutmelding is een beetje misleidend omdat over het algemeen de account niet vergrendeld wordt. Het moet worden geregistreerd of het wachtwoord is onjuist. Nu ga ik esigner12@gmail.com registreren zodat ik de gebruikers-id kan gebruiken.

3. Zodra ik de verificatie-e-mail ontvang op esigner12@gmail.com, kan ik me aanmelden, op mijn naam klikken en vervolgens klikken op Mijn profiel in de rechterbovenhoek. Dit scherm is waar ik mijn e-mailadres kan vrijmaken.

4. Om dit e-mailadres vrij te maken, voeg ik een.arc toe aan het einde van het huidige e-mailadres. U kunt alles wat u wilt toevoegen, maar we voegen liever .arc toe om aan te geven dat het e-mailadres is gearchiveerd.

In feite wijzig ik esigner12@gmail.com in esigner12@gmail.com.arc, waardoor ik dit e-mailadres tot een niet-bestaand adres maak en het e-mailadres esigner12@gmail.com weer vrij maak.

Klik vervolgens op de knop Updaten.

Opmerking:

.arc toevoegen aan het einde van het e-mailadres maakt dat e-mailadres onbruikbaar omdat het resulterende adres geen echt adres is.

5. Ik word doorgestuurd naar een pagina die mij meedeelt dat er een verificatiebericht is verzonden naar esigner12@gmail.com.arc. Maar ik hoef me hier geen zorgen over te maken omdat het geen echt e-mailadres is.

Nu ga ik me afmelden uit het account waarin ik me bevind en meld ik me weer aan bij de gebruikers-id waarvoor ik het e-mailadres wil wijzigen (esigner12@gmail.com).

Zodra ik ben aangemeld, klik ik op mijn naam en op Mijn profiel. Ik word weer doorgestuurd naar de pagina waar ik mijn e-mailadres kan veranderen en ik voer esigner12@gmail.com in in beide velden en klik op Updaten.

Nu is mijn gebruikers-id geassocieerd met esigner12@echosign.com en is alles in orde.