Een bibliotheeksjabloon maken

Een bibliotheeksjabloon is een herbruikbaar object. U kunt ervoor kiezen om een formulierveldlaag te maken, die kan worden toegepast op elk geüpload document, of maak een herbruikbaar document dat u kunt delen met de gebruikers in uw account. Als maker van de bibliotheeksjabloon bepaalt u wie toegang tot de sjabloon heeft. Bovendien bent u de enige die de sjabloon kan bewerken of verwijderen.

Opmerking:

Alleen de gebruiker die de sjabloon maakt, kan de sjabloon bewerken of het machtigingsniveau ervan aanpassen.

1. Klik op de startpagina op Sjabloon aan bibliotheek toevoegen.
  2. Geef een naam op voor de sjabloon.
  3. Kies een document dat u wilt gebruiken.
  4. Schakel de optie Maken als herbruikbaar document in.
  5. Kies de machtigingen.
  6. Klik op Velden toevoegen of voorvertoning.
  7. Hiermee plaatst u de velden in het document.
  8. Klik op Opslaan.

1. Klik op het tabblad Dashboard om een bibliotheeksjabloon te maken. Klik vervolgens in de sectie Aanvullende functies op Sjabloon aan bibliotheek toevoegen.

2. Typ de naam van uw sjabloon in dit veld.

3. Klik op Bladeren om een venster in de Verkenner te openen. Klik één keer op het bestand dat u wilt gebruiken voor de sjabloon en klik op Kiezen. (U kunt ook dubbelklikken op het bestand dat u wilt gebruiken.)

4. Schakel de optie Maken als herbruikbaar document in en selecteer de gewenste optie voor machtigingen. Wanneer u klaar bent, klikt u op Velden toevoegen of voorvertoning.

5. De ontwerpomgeving voor slepen en neerzetten wordt geopend. Sleep de velden vanaf het bovenste deelvenster naar de gewenste locaties in uw document.

Opmerking:

Alle geplaatste velden worden standaard toegewezen aan de eerste ontvanger. In de vervolgkeuzelijst Deelnemer selecteren kunt u een veld aan een andere gebruiker toewijzen, of gebruikers toevoegen. Meer informatie over het toewijzen van velden.

6. Wanneer u klaar bent, klikt u op Opslaan.

• Als uw sjabloon veel velden bevat, moet u de sjabloon regelmatig opslaan! Als u klikt op Opslaan, gaat u terug naar de beheerpagina, maar dat is beter dan uw werk verliezen!
  • Geef de velden in uw document een toepasselijke naam, dat is handig op de lange termijn. Als u de gegevens die door uw ondertekenaars zijn ingevoerd, wilt exporteren, kunt u die informatie op basis van deze veldnamen beter ordenen en meer leesbaar maken.