Pas de gebruiksvoorwaarden voor uw account (DC-Enterprise premium) aan en zorg ervoor dat ze worden geaccepteerd

Document Cloud eSign services stelt u in staat de gebruiksvoorwaarden aan te passen en uw ondertekenaars te verplichten uw aangepaste gebruiksvoorwaarden te accepteren voordat ze de ondertekeningsprocedure kunnen voltooien.

Als u de aangepaste gebruiksvoorwaarden weer wilt inschakelen, kan de beheerder klikken op de koppeling Contact opnemen met Ondersteuning links op deze pagina. Gebruik daar de koppeling 'contact opnemen met ondersteuning' en open een ticket Ondersteuning.

Voeg een URL-koppeling toe aan uw aangepaste gebruiksvoorwaarden. Ondersteuning voegt dan uw eigen aangepaste koppeling toe aan de gebruiksvoorwaarden voor uw account.

Opmerking:

Alleen de accountbeheerder kan de instellingen in dit artikel wijzigen.

Snelle stappen

1. Als beheerder gaat u naar de Account-pagina.
  2. Ga naar Voorkeuren handtekening.
  3. Schuif naar Extra Instellingen.
  4. Vink het vakje Doe ondertekenaars de gebruiksvoorwaarden accepteren als ze ondertekenen met eSign aan.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan onderaan de pagina.

Stap voor stap

1. Klik op de Account-pagina en vervolgens op Voorkeuren handtekening.

2. Schuif omlaag naar de sectie Extra Instellingen en selecteer Doe ondertekenaars de gebruiksvoorwaarden accepteren als ze ondertekenen met eSign.

Schuif naar de onderzijde van de pagina en klik op Wijzigingen opslaan.

Tips van ondersteuning

• Zorg ervoor dat de URL naar uw aangepaste gebruiksvoorwaarden openbaar toegankelijk is. Niets kan verwarrender zijn dan op een willekeurige aanmeldingspagina te belanden.
  • De ontvangers van uw overeenkomsten moeten het vakje naast de gebruiksvoorwaarden aanvinken om de ondertekeningsprocedure te voltooien. Als ze beslissen niet te ondertekenen, kunnen ze weigeren door te klikken op de koppeling Ik wil dit eSign-document niet ondertekenen.