Een widget verwijderen

Als u een widget verwijdert, wordt deze volledig uit uw account verwijderd.

Als u een widget wilt verwijderen, klikt u op het tabblad Beheer en schuift u omlaag naar de sectie Widget. Hier klikt u één keer op een widget om deze te selecteren (Opmerking: klik niet op de koppeling Code ophalen). Klik vervolgens op de knop Verwijderen in het kleine informatievenster (rechtsboven).

Als de widget al is uitgeschakeld, wordt u gevraagd de verwijdering te bevestigen door te klikken op de knop Verwijderen.

Als widget nog steeds is ingeschakeld, verschijnt een bericht op het scherm met de waarschuwing dat de widget nog is ingeschakeld en kan worden gesigneerd door ondertekenaars.

Meer informatie over het uitschakelen van widgets.

Opmerking:

Als u de widget niet hebt uitgeschakeld voordat u deze verwijdert, is de widget nog steeds toegankelijk voor ondertekening.