Een widget uitschakelen

Als u een widget uitschakelt, is de widget nog steeds toegankelijk voor ondertekenaars, maar is zichtbaar in uw account. U kunt de widget op elk gewenst moment opnieuw inschakelen.

Om een widget uit te schakelen:

1. Klik op het tabblad Beheer.
  2. Schuif omlaag naar de Widget-sectie en selecteer de widget door er één keer op te klikken.
    Opmerking: Klik niet op de koppeling "code ophalen".
  3. Klik op Uitschakelen in het kleine informatievenster in de rechter bovenhoek.

U moet één van de twee manieren kiezen waarop u de widget wilt uitschakelen.

• Ondertekenaars omleiden naar een andere webpagina: U kunt de ondertekenaars naar een andere webpagina omleiden, zoals de huidige versie van de widget of een bericht dat aangeeft dat de widget niet meer beschikbaar is.
  • Typ een aangepast bericht in voor ondertekenaars: U kunt een bericht invoeren dat aan de gebruikers wordt getoond, die proberen toegang te krijgen tot de uitgeschakelde widget. U kunt hyperlinks aan het bericht toevoegen door deze tussen vierkante haken te zetten [ ]. U kunt labels toevoegen door het | (verticale balk) symbool te gebruiken. Bijvoorbeeld: [https://www.esign.adobe.com/ | eSign services] weergeven als eSign services.

Selecteer de optie die u wilt en klik op Uitschakelen. Het bericht "widget met succes uitgeschakeld" wordt weergegeven.