Verzend uw documenten ter ondertekening

Ondertekenen! Daar draait het hier allemaal om!

Hieronder vindt u de snelle stappen voor het verzenden van een document via de eSign-services.

Als u nog niet eerder met eSign-services hebt gewerkt en liever niet de snelle stappen uitvoert, wordt voor elke workflow ook een koppeling verschaft naar een volledig geïllustreerd, stapsgewijs artikel.

Zoek gewoon het proces dat u wilt proberen en waag een poging!

"Alleen ik onderteken"— Wanneer alleen u het document hoeft te ondertekenen

1. Klik op de Dashboard-pagina op Alleen ik onderteken.
  2. Typ het e-mailadres van de ontvanger in het veld Aan:.
  3. Sleep of kies een bibliotheekdocument dat u wilt verzenden of voeg het gewenste bibliotheekdocument bij.
  4. Selecteer Zie voorbeeld/zet handtekening/voeg formuliervelden toe.
  5. Klik op Verzenden.
  6. Sleep de vereiste velden naar het document.
  7. Klik op Verzenden.
  8. Vul de velden in en pas uw handtekening toe.
  9. Klik op de knop Hier el. ondertekenen.

Opmerking:

Als u de voorkeur geeft aan een uitgebreidere uitleg van het proces, vindt u hier de volledige stapsgewijze uitleg!

Iemand anders moet een document dat u verzendt ondertekenen

1. Klik op de pagina Verzenden of klik op Een document laten ondertekenen.
  2. Typ het e-mailadres van de ondertekenaar in het veld Aan:.
  3. Sleep of kies een bibliotheekdocument dat u wilt verzenden of voeg het gewenste bibliotheekdocument bij.
  4. Selecteer Zie voorbeeld/zet handtekening/voeg formuliervelden toe.
  5. Klik op Volgende.
  6. Sleep velden vanaf de bovenrand van de pagina naar het document.
  7. Klik op Verzenden.

Opmerking:

Als u de voorkeur geeft aan een uitgebreidere uitleg van het proces, vindt u hier de volledige stapsgewijze uitleg!

Meerdere partijen moeten een document dat u verzendt ondertekenen

1. Ga naar de pagina Verzenden.
  2. Typ de e-mailadressen van de ondertekenaars in de volgorde waarin ze moeten ondertekenen.
  3. Voeg een document bij via de knop Bijvoegen of kies een bibliotheekdocument.
  4. Selecteer Zie voorbeeld/zet handtekening/voeg formuliervelden toe.
  5. Klik op Volgende.
  6. Sleep velden voor de eerste ondertekenaar (standaard gekozen).
  7. Kies de volgende ondertekenaar in het pop-upmenu Deelnemer selecteren.
  8. Plaats velden voor de volgende ondertekenaar.
  9. Klik op Verzenden.

Opmerking:

Als u de voorkeur geeft aan een uitgebreidere uitleg van het proces, vindt u hier de volledige stapsgewijze uitleg!

Mega-ondertekening—Verzend honderden transacties tegelijk

1. Klik op Mega-ondertekening.
  2. Typ de gewenste e-mailadressen in het veld Aan: of klik op Ontvangers importeren en velden uit bestand samenvoegen om een CSV-bestand te uploaden.
  3. Sleep of kies een bibliotheekdocument dat u wilt verzenden of voeg het gewenste bibliotheekdocument bij.
  4. Selecteer Zie voorbeeld/zet handtekening/voeg formuliervelden toe.
  5. Klik op Volgende.
  6. Sleep velden vanaf de bovenrand van de pagina naar het document. Elke ontvanger ontvangt hetzelfde document, zodat de velden aanwezig zijn voor elke ondertekenaar.
  7. Klik op Verzenden.

Opmerking:

Als u de voorkeur geeft aan een uitgebreidere uitleg van het proces, vindt u hier de volledige stapsgewijze uitleg!

Mobiel—Verzend documenten met de app voor iOs of Android

1. Meld u aan bij Adobe eSign Manager DC.
  2. Raak Verzenden ter ondertekening aan.
  3. Typ het e-mailadres van de ondertekenaar in het veld Aan:.
  4. Raak Document bijvoegen aan, kies het document dat u wilt verzenden en raak de knop Bijvoegen aan.
  5. Bewerk de Documentnaam of het Bericht naar wens.
  6. Als u velden in het document wilt plaatsen, raakt u Zie voorbeeld/zet handtekening/voeg formuliervelden toe aan en stelt u deze optie in op Aan.
  7. Druk op de knop Verzenden ter ondertekening.
  8. Als u velden wilt toevoegen, raakt u velden aan en en sleept u deze naar het document. Raak vervolgens de knop Verzenden aan.