Leer hoe u efficiënter werkt en uw transacties beter kunt beheren met deze functies van eSign-services.
 

Handtekeningen in bulk ophalen met Mega-ondertekening

In deze video wordt getoond hoe u snel één document kunt laten ondertekenen door een groot aantal personen. Hiervoor gebruikt u een CSV-bestand waarmee u de e-mailadressen van de ontvangers in een enkele transactie kunt importeren. 

Hier ziet u ook hoe u het e-mailbericht kunt aanpassen dat naar elke ondertekenaar wordt verzonden met het verzoek om te ondertekenen.

Een transactie annuleren

U hebt zojuist een overeenkomst ter ondertekening verzonden, maar u realiseert zich ineens dat u de overeenkomst moet annuleren voordat hij wordt ondertekend. Deze zelfstudie laat zien hoe u dit doet.

Een bibliotheekdocumentsjabloon maken

Als u regelmatig een document ter ondertekening verzendt, kunt u het beste een sjabloon maken op basis van het document. Zo kunt u het document snel uit uw bibliotheek ophalen.

Een documentsjabloon bewerken of verwijderen

U kunt een bestaande documentsjabloon bewerken, veranderingen doorvoeren in formuliervelden en/of toegangsmachtigingen wijzigen. U kunt een documentsjabloon ook definitief verwijderen uit uw bibliotheek.

Een herinnering instellen

U kunt automatische e-mailherinneringen instellen, zodat ondertekenaars weten dat er een document is dat ze nog moeten controleren. Deze herinneringen kunnen eenmalig zijn, of met vooraf gedefinieerde intervallen worden verzonden.

Goedkeuringen gebruiken

Een ontvanger kan als fiatteur in een workflow zijn toegewezen om een document te controleren en goed te keuren vóór ondertekening. Deze zelfstudie demonstreert hoe een arbeidscontract in personeelszaken de verschillende fasen doorloopt van goedkeuring, ondertekening en mede-ondertekening. 

Klik hier voor meer informatie over de functie Fiatteur.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid