Groepsinstellingen wijzigen

Groepen hebben specifieke instellingen die de manier kunnen wijzigen waarop de gebruikers in die groep eSign-services gebruiken. Deze wijzigingen kunnen alleen worden aangebracht door de beheerder van die groep of van het account.

De standaardgebruikersinterface voor beheerders gebruiken

1. Ga als beheerder (groep of account) naar de pagina Account.
  2. Ga naar Gebruikers en groepen.
  3. Klik op Groepen bekijken.
  4. Klik op de Naam van de groep.
  5. Klik op de koppeling Klik hier.

De nieuwe gebruikersinterface voor beheerders gebruiken

(Opmerking: Met de nieuwe gebruikersinterface kunnen meer instellingen worden overschreven dan met de oudere gebruikersinterface.)

1. Ga als beheerder (groep of account) naar de pagina Account.
  2. Klik links op Groepen.
  3. Klik op de Naam van de groep.
  4. Klik op Groepsinstellingen.
  5. Selecteer aan de linkerzijde de instellingen die u op groepsniveau wilt overschrijven.
  6. Schakel het selectievakje Accountinstellingen voor deze pagina overschrijven in.
  7. De gewenste instellingen instellen
  8. Uw wijzigingen opslaan

1. Als account- en groepsbeheerder (met de juiste machtiging) kunt u de instellingen voor die groep wijzigen door u aan te melden en op het tabblad Account te klikken. Kies vervolgens Groepen bekijken onder Gebruikers en groepen en klik op de Naam van de groep.

2. Vanaf de pagina Groepdetails kunt u de pagina met groepsinstellingen openen door te klikken op de koppeling Klik hier om de groepsinstellingen bij te werken.

3. U ziet een scherm met de groepsinstellingen voor die specifieke groep. U kunt alle instellingen wijzigen die op het scherm worden weergegeven. Als u alle instellingen hebt aangepast, bladert u omlaag en klikt u op Wijzigingen opslaan.

Opmerking:

Als u op een van de tabbladen voor de andere accounts links in het scherm klikt, verdwijnt het scherm Groepsinstellingen. Als dat gebeurt, wijzigt u de instellingen voor de "standaardgroep" van uw account.

Alleen de weergegeven instellingen op de pagina kunnen voor de groep worden aangepast.