Voeg alleen uw handtekening toe aan een document en verzend het

Soms is het nodig om een document zelf te ondertekenen en te verzenden. Het Alleen ik onderteken-proces werd precies voor deze gevallen ontworpen. U kunt alle benodigde gegevens invoeren en handtekeningen en initialen toepassen en het dan verzenden naar wie u wilt.

1. Op het tabblad Dashboard, klikt u op Alleen ik onderteken.
  2. Voer het e-mailadres in van de persoon naar wie u het document wilt verzenden.
  3. Een document slepen-en-neerzetten, bijvoegen of kiezen om te verzenden.
  4. Selecteer de optie Zie voorbeeld/zet handtekening/voeg formuliervelden toe.
  5. Klik op Verzenden.
  6. Sleep de vereiste velden naar het document.
  7. Klik op Verzenden.
  8. Vul de velden in en pas de handtekening toe.
  9. Klik op de knop Klik op eSign.

1. Op de startpagina, klikt u op Alleen ik onderteken.

2. Voer het e-mailadres in van de persoon naar wie u het document wilt verzenden.

Opmerking:

U kunt het document niet verzenden naar hetzelfde e-mailadres dat u gebruikt om u aan te melden, maar u kunt het naar een alternatief e-mailadres verzenden waartoe u toegang hebt.

3. Een document slepen-en-neerzetten, bijvoegen of kiezen om het te ondertekenen en te verzenden.

4. Selecteer de optie Zie voorbeeld/zet handtekening/voeg formuliervelden toe en klik op Volgende.

5. U gaat naar de Slepen-en-neerzetten-omgeving. Sleep velden van het rechter deelvenster naar het document. Zorg ervoor dat u ten minste één vereist handtekeningveld hebt.

Sommige accounts kunnen de oudere ontwerpgebruikersinterface inschakelen. Als deze gebruikersinterface is ingeschakeld, worden de velden gesleept naar het document vanuit het deelvenster boven het document.

6. Als u alle velden hebt geplaatst, klikt u op Volgende.

7. U wordt opgenomen in de ondertekeningsomgeving. Vul alle velden in en pas uw handtekening toe.

8. Wanneer u op het handtekeningveld klikt, voert u uw naam in het pop-upvenster in om uw handtekening te genereren. Wanneer u klaar bent, klikt u op Toepassen.

9. Wanneer u het document hebt voltooid, klikt u op de knop Klik om uw handtekening te plaatsen.

10. Een bericht verschijnt om u te laten weten dat u succesvol de overeenkomst elektronisch heeft ondertekend en dat het document naar de ontvangers wordt verzonden.

Opmerking:

eSign services vereist altijd dat u uw ondertekende document naar iemand anders verzendt (d.w.z. naar een ander e-mailadres). Het e-mailadres moet geen echt e-mailadres zijn en u kunt iets bedenken indien nodig. Zoals g@g.j.t.d.b.whoa