Wachtwoord opnieuw instellen

Als u problemen hebt met de toegang tot uw account van eSign services, gaat u naar de aanmeldingspagina en voert u één van de volgende handelingen uit:

1. Klik op de koppeling Ik ben mijn wachtwoord vergeten in het vak waar u zich aanmeldt in uw account.
  2. Voer het e-mailadres in dat u gebruikt om u aan te melden in uw account.
  3. Klik op Verzenden en u ontvangt een e-mailbericht van eSign services.
  4. Stel uw nieuwe wachtwoord in via de koppeling die in de e-mail wordt meegegeven en meld u aan met uw nieuwe wachtwoord.