Een formulierveldsjabloon toepassen op een document

Formulierveldsjablonen zijn herbruikbare lagen van velden die op elk document kunnen worden toegepast. Sjablonen zijn ideaal als u een veldlay-out hebt die geschikt is voor meerdere documenten of als u een document hebt dat op verschillende manieren kan worden verzonden.

Formulierveldsjablonen kunnen net als bibliotheekdocumenten worden bewerkt en gedeeld met uw groep of account.

Snelle stappen

1. Stel een transactie in door het het e-mailadres van de ondertekenaar in te voeren, een document toe te voegen en Zie voorbeeld/zet handtekening/voeg formuliervelden toe in te schakelen.
  2. Klik op Volgende.
  3.  Als de nieuwe Bewerkingsprogramma-gebruikersinterface is ingeschakeld, schakelt u terug naar de oudere gebruikersinterface om lagen aan formulierveldsjablonen toe te voegen. Klik op Schakelen naar Bewerkingsprogramma V2.
  4. Klik linksboven in de Bewerkingsprogramma-omgeving voor slepen en neerzetten op de knop Formulierveldsjabloon.
  5. Kies een formulierveldsjabloon in de vervolgkeuzelijst Selecteer een formulierveldsjabloon.
  6. Voer, indien nodig, de pagina in waarop de sjabloon moet beginnen en klik op Toepassen.
  7. Klik nogmaals op de knop Formulierveldsjabloon om de opties te verbergen.

Stapsgewijs

1. Stel de transactie in door het e-mailadres van de ondertekenaar in te voeren, een document toe te voegen en Zie voorbeeld/zet handtekening/voeg formuliervelden toe in te schakelen. Klik vervolgens op de knop Volgende.

Opmerking:

Als de nieuwe Bewerkingsprogramma-gebruikersinterface is ingeschakeld, dient u terug te gaan naar de oudere gebruikersinterface om lagen voor formulierveldsjablonen toe te voegen. Klik op Schakelen naar Bewerkingsprogramma V2.

2. Klik linksboven in de Bewerkingsprogramma-omgeving voor slepen en neerzetten op de knop Formulierveldsjabloon.

3. Kies een formulierveldsjabloon in de vervolgkeuzelijst Selecteer een formulierveldsjabloon.

4. Voer, indien nodig, de pagina in waarop de sjabloon moet beginnen en klik op Toepassen.

5. Klik nogmaals op de knop Formulierveldsjabloon om de opties te verbergen.