Een document verzenden vanuit de iOS-app (iPad)

Een document verzenden met een iOS-app is vergelijkbaar met het proces dat in de webtoepassing wordt gebruikt, alleen gebruikt u in dit geval de aanraakfunctionaliteit van de iOS-app.

Snelle stappen

1. Meld u aan bij iOS-app van eSign-services.
  2. Tik op Verzenden ter ondertekening.
  3. Typ het e-mailadres van de ondertekenaar in het veld Aan.
  4. Tik op Document bijvoegen, kies het document dat u wilt verzenden en tik op de knop Bijvoegen.
  5. Bewerk de Documentnaam of het Bericht indien nodig.
  6. Als u velden op het document moet plaatsen, tikt u op Zie voorbeeld/zet handtekening/voeg formuliervelden toe en zet u deze instelling Aan.
  7. Tik op Verzenden ter ondertekening.
  8. Als u velden wilt toevoegen kunt u deze met slepen en neerzetten op het document plaatsen. Tik vervolgens op Verzenden.

Stap voor stap

1. Eerst meldt u zich aan bij de toepassing. Gebruik hiervoor het e-mailadres en wachtwoord waarmee u zich ook aanmeldt bij eSign-services. Tik vervolgens op het tabblad Verzenden ter ondertekening.

2. De verzendpagina wordt geopend. Hier kunt u de transactie instellen. Tik eerst in het veld Aan en voer het e-mailadres van de ondertekenaar of ondertekenaars in.

3. Nadat u de ontvangers hebt ingevoerd, tikt u op het veld Document bijvoegen.Er wordt een venster geopend. Geef hier aan vanaf welke locatie uw document kan worden opgehaald. In dit voorbeeld, waarin een bibliotheekdocument wordt getoond, tikt u op Documentbibliotheek.

4. Er wordt nu een lijst weergeven met de bibliotheekdocumenten die u aan uw account hebt gekoppeld. Tik op het document dat u wilt gebruiken.

5. Nu kunt u naam van het document en de tekst van het bericht wijzigen, of de handtekeningopties naar wens aanpassen. Als u velden op het document moet plaatsen, moet u de optie Zie voorbeeld/zet handtekening/voeg formuliervelden toe inschakelen.

6. Controleer of de transactie over alle vereiste items beschikt, en klik op de blauwe knop Verzenden ter ondertekening.

7. Sleep de velden met uw vinger naar de gewenste plaats op het document.

Als u klaar bent, tikt u op de knop Verzenden.

8. U gaat nu automatisch naar de sectie Verzonden voor ondertekening, waar uw meest recente transactie boven aan wordt weergegeven.