Verzend een overeenkomst naar meerdere ondertekenaars

Ophalen van meerdere handtekeningen op één document is een van de belangrijkste workflows in eSign services. Hiermee kunt u handtekeningen in een bepaalde volgorde verzamelen (of gelijktijdig voor Pro-accounts en hoger).

Video

Snelle stappen

1. Ga naar de Verzenden-pagina.
  2. Typ de e-mailadressen van de ondertekenaars in de volgorde waarin ze moeten ondertekenen.
  3. Voeg een document bij via de knop Bijvoegen of kies een bibliotheekdocument.
  4. Selecteer Zie voorbeeld/zet handtekening/voeg formuliervelden toe.
  5. Klik op Volgende.
  6. Slepen en neerzetten-velden voor de eerste (standaard) gekozen ondertekenaar.
  7. Kies de volgende ondertekenaar uit het snelmenu Deelnemer selecteren.
  8. Plaats velden voor de volgende ondertekenaar.
  9. Klik op Verzenden.

Stap voor stap

1. Geef de e-mailadressen van uw ondertekenaars op in het veld Aan:. Standaard is de volgorde waarin de e-mailadressen worden ingevoerd ook de volgorde waarin aan de ondertekenaars wordt gevraagd om te ondertekenen.

Voer e-mailadressen in

Opmerking:

Bij het Pro service-niveau en hoger, kan de afzender kiezen om alle ondertekenaars toe te staan zich parallel of opeenvolgend aan te melden.

2. Voeg een document bij en selecteer Zie voorbeeld/zet handtekening/voeg formuliervelden toe om velden voor elk van uw ondertekenaars te plaatsen en klik vervolgens op Volgende.

Klik op Volgende
  3. U gaat naar de Slepen en neerzetten-omgeving. Standaard wordt het eerste ingevoerde e-mailadres in het Aan:-veld geselecteerd uit het snelmenu Deelnemers selecteren.

Selecteer deelnemers
  4. Sleep de velden voor die ondertekenaar vanuit het bovenste deelvenster naar het document.

Voeg uw handtekening toe
  5. Selecteer  de volgende ondertekenaar in het snelmenu Deelnemers selecteren.

Selecteer de volgende ondertekenaar
  6. Sleep ook hier velden van het bovenste deelvenster naar het document voor de geselecteerde ondertekenaar.

Voeg een andere handtekening toe

Opmerking:

U kunt ook aanpassen aan wie een veld wordt toegewezen door te dubbelklikken op het veld en de gewenste ondertekenaar te kiezen uit het snelmenu Functie.

Selecteer functie
  7. Als u alle vereiste velden heeft geplaatst, klikt u op Verzenden.

Klik op Verzenden