Een overeenkomst naar één ondertekenaar verzenden

Het verzenden van een document ter ondertekening is de basisworkflow die in eSign-services wordt gebruikt. Het verzenden van een document ter ondertekening naar slechts één ontvanger is de eenvoudigste manier om het systeem te gebruiken.

Video

Snelle stappen

1. Klik op de pagina Verzenden of klik op Een document laten ondertekenen.
  2. Typ het e-mailadres van de ondertekenaar in het veld Aan:.
  3. Kies een bibliotheekdocument om te verzenden. U kunt het document ook slepen en neerzetten of als bijlage koppelen.
  4. Selecteer Zie voorbeeld/zet handtekening/voeg formuliervelden toe.
  5. Klik op Volgende.
  6. Sleep velden van de bovenkant van de pagina in het document.
  7. Klik op Verzenden.

Stap voor stap

1. Als u een document wilt verzenden, klikt u ofwel op de knop Verzenden, of op de koppeling Een document laten ondertekenen op de startpagina.

Klik op Verzenden
  2. Typ het e-mailadres van de ondertekenaar in het veld Aan:.

Voer het e-mailadres in
  3. Kies een bibliotheekdocument om te verzenden. U kunt het document ook slepen en neerzetten of als bijlage koppelen.

Kies een document om te verzenden

of

Selecteer Document

of

Selecteer Bijvoegen
  4. Als u interactieve velden wilt toevoegen voor de ondertekenaar, selecteert u de optie Zie voorbeeld/zet handtekeningen/voeg formuliervelden toe.

Selecteer Voorbeeld
  5. Als alles correct is ingesteld, klikt u op Volgende.

Klik op Volgende
  6. Sleep velden van het deelvenster boven in het scherm en plaats ze in het document.

Voeg uw handtekening toe
  7. Wanneer u alle velden in het document hebt geplaatst, klikt u op Verzenden.

Klik op Verzenden