Verzend een Mega-ondertekening met een .CSV-bestand (alleen Document Cloud Enterprise Premium)

U kunt een CSV-bestand gebruiken om de e-mailadressen van uw ontvangers te importeren en aangepaste gegevens samen te voegen in velden op het document voor elke ontvanger. U kunt het bericht in de e-mail die werd verzonden naar elke ondertekenaar ter ondertekening, ook aanpassen.

.CSV staat voor Comma-Separated Value en Excel-bestanden kunnen in dit formaat worden opgeslagen.

Opmerking:

In deze video wordt getoond hoe u een .CSV-bestand in een Mega-ondertekening-transactie kunt maken en gebruiken. Ook ziet u hoe u de status van alle documenten die in de Mega-ondertekening-transactie werden verzonden, kunt volgen.

Voordat u uw .CSV-bestand aanmaakt, moet u de namen van de velden in het document kennen. Er is een andere manier om dit te doen, afhankelijk van de manier waarop u velden aan het document hebt toegevoegd:

• Als het document met labels (Tekst of pdf) werd gemaakt, gebruikt u de veldnaam die u in het label hebt gedefinieerd. Bijvoorbeeld, {{Address1_es_:signer1}} heeft als veldnaam Address1.
  • Als u de Slepen en Neerzetten-omgeving hebt gebruikt, bewerkt u het document en dubbelklikt u op het veld. De naam van dat veld bevindt zich bovenaan het venster Eigenschappen.

Zodra u de namen van de velden op uw document kent, opent u het voorbeeld op de verzendingspagina van Mega-ondertekening of u maakt een Excel-bestand.

1. De eerste rij zijn de veldnamen en informatielabels. Voor specifieke velden die u hebt toegevoegd, voegt u de veldnamen toe in de kolomkop.

De informatielabels zijn als volgt:

_es_signer_email (Verplicht) Het e-mailadres van de ondertekenaar

_es_signer_name (Optioneel) Naam van de ondertekenaar die in de handtekening wordt gebruikt

_es_signer_fullname (Optioneel) Naam van de ondertekenaar die in het document wordt gebruikt

_es_signer_company (Optioneel) Ondertekenaar Bedrijf

_es_signer_title (Optioneel) Ondertekenaar Titel

_es_agreement_message (Optioneel) Het bericht opgenomen in het e-mailbericht dat werd verzonden naar de ondertekenaar.

De andere namen (Telefoon en Postcode) zijn de aangepaste velden die we aan het document hebben toegevoegd.

2. De volgende rij wordt gevuld met informatie die specifiek is voor de ondertekenaars. Hier plaatsen we het e-mailadres, de volledige naam, de naam van het bedrijf, de titel, het aangepaste bericht en andere informatie voor de aangepaste velden.

3. Sla ten slotte het bestand op als .CSV op uw lokale systeem.

1. Zodra u uw .CSV-bestand hebt gemaakt, klikt u op Mega-ondertekening op de pagina Dashboard.

2. Op de verzendingspagina van Mega-ondertekening, klikt u op de koppeling Ontvangers importeren en velden uit bestand samenvoegen om uw .CSV-bestand te gebruiken om te verzenden.

3. Klik op Uploaden.

4. Klik op het gewenste .CSV-bestand en vervolgens op Openen.

5. Stel de gewenste opties in en klik op Verzenden.

• Er moeten minimaal twee unieke e-mailadressen in het CSV-bestand zitten.
  • Het e-mailadres van de afzender mag zich niet in het CSV-bestand bevinden.