Een overeenkomst twee keer naar hetzelfde e-mailadres verzenden

Soms delen twee personen een e-mailadres, en moet u ervoor zorgen dat beiden hun handtekening op één document plaatsen. Met eSign-services is dit proces is heel eenvoudig, en vergelijkbaar met het verkrijgen van twee handtekeningen van twee verschillende e-mailadressen.

Video

Snelle stappen

1. Ga naar de verzendpagina en typ het e-mailadres twee keer in het veld Aan:.
  2. Kies het document dat u wilt verzenden, voeg het als bijlage toe, of plaats het document via slepen en neerzetten.
  3. Selecteer Zie voorbeeld/zet handtekening/voeg formuliervelden toe.
  4. Klik op Volgende.
  5. Sleep de velden op het document voor de eerste ondertekenaar.
  6. Kies de volgende ondertekenaar in het pop-upmenu Deelnemer selecteren. De tweede iteratie heeft (1) aan het einde.
  7. Sleep de velden op het document voor de tweede ondertekenaar.
  8. Klik op Verzenden.

Stap voor stap

1. Ga naar de verzendpagina en typ hetzelfde e-mailadres twee keer in het veld Aan:.

2. Kies het document dat u naar de ondertekenaars wilt verzenden, voeg het als bijlage toe, of plaats het document via slepen en neerzetten.

3. Selecteer Zie voorbeeld/zet handtekening/voeg formuliervelden toe en klik op Verzenden.

4. De eerste instantie van het e-mailadres dat u hebt ingevoerd, staat voor de eerste persoon die moet ondertekenen. Sleep de velden vanaf het bovenste deelvenster naar het document.

5. Selecteer de tweede iteratie van het e-mailadres in het pop-upmenu Deelnemer selecteren. Dit wordt aangeduid met (1). Dit is de tweede persoon die moet ondertekenen (ook al wordt deze aangeduid met het getal 1).

6. Sleep de velden voor de tweede ondertekenaar naar de benodigde plaats op het document.

7. Wanneer u alle vereiste velden hebt geplaatst, klikt u op Verzenden.