Workflow voor opeenvolgend ondertekenen

Ondertekenaars ontvangen en ondertekenen het document in de volgorde waarin hun e-mailadressen in zijn ingevoerd in het veld Aan:. Nadat de laatste ondertekenaar het ondertekeningsproces heeft voltooid, ontvangen alle partijen een e-mail met het bericht Ondertekend en gearchiveerd en met de ondertekende PDF's in de bijlage.

Workflow voor parallel ondertekenen

Klik op Willekeurige volgorde om een parallelle workflow te starten.

Alle ontvangers ontvangen het document op hetzelfde moment en kunnen het in willekeurige volgorde ondertekenen. Nadat de laatste ondertekenaar het ondertekeningsproces heeft voltooid, ontvangen alle partijen een e-mail met het bericht Ondertekend en gearchiveerd en met de ondertekende PDF's in de bijlage.

Opmerking: Het is niet mogelijk om een faxtransactie te verzenden als Willekeurige volgorde is geselecteerd.

Opmerking:

De parallelle workflow voor ondertekening is alleen beschikbaar in Document Cloud Enterprise Premium eSign-services-accounts.

Ondertekeningsvolgorde instellen voor een account

Een accountbeheerder kan de standaardvolgorde voor ondertekening instellen of deze optie voor de afzender verwijderen.

Klik achtereenvolgens op Account en Verzendinstellingen, en blader omlaag naar de instellingen voor Handtekeningvolgorde.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid