De vervaldatum voor een transactie instellen of wijzigen

U kunt een vervaldatum of deadline instellen voor de ondertekening van een overeenkomst. De transactie wordt dan automatisch geannuleerd wanneer aan de geplande datum wordt voldaan.

Opmerking:

Deze functie is beschikbaar op de serviceniveaus Enterprise en Global.

Opmerking:

Een accountbeheerder kan deze functie inschakelen. Ga naar de pagina Account > Accountinstellingen > Verzendinstellingen > Documentvervaldatum.

Een vervaldatum instellen

Snelle stappen

1. Schakel op de pagina Verzenden bij Verzendopties de optie Om een vervaldatum voor dit document in te stellen in.
  2. Voer het aantal dagen in voordat het document vervalt.
  3. Schakel deze optie in om te zien of de weergegeven doeldatum juist is.
  4. Voer de rest van het verzendproces op de gebruikelijke manier uit.

Stapsgewijs

1. Ga naar de pagina Verzenden en voer de e-mailadressen, de documentnaam en het bericht in. Schakel de optie bij Om een vervaldatum voor dit document in te stellen in de sectie Verzendopties in.

2. Voer het aantal dagen in dat de ondertekenaars hebben om het document te ondertekenen. Controleer of de weergegeven doeldatum juist is.

3. Voltooi het verzendproces op de gebruikelijke manier.

Een vervaldatum wijzigen of verwijderen

Snelle stappen

1. Als afzender van de overeenkomst, gaat u naar de pagina Beheren.
  2. Klik één keer op de overeenkomst.
  3. Klik op de koppeling Bewerken naast de vervaldatum, rechtsboven in het venster.
  4. Selecteer of u de huidige deadline wilt wijzigen of verwijderen.
    1. Als u de deadline wilt wijzigen, stelt u de nieuwe vervaldatum in.
  5. Kies of u de huidige ontvangers op de hoogte wilt stellen.
  6. Klik op Opslaan.

Opmerking:

Als de koppeling Bewerken niet beschikbaar is, is het wellicht niet toegestaan om de vervaldatuminstellingen te wijzigen nadat het document is verzonden. De accountbeheerder kan dit mogelijk maken door naar de pagina Account te gaan en Accountinstellingen > Verzendinstellingen > Documentvervaldatum te kiezen.

Stapsgewijs

1. Als afzender van de overeenkomst, klikt u op de pagina Beheren één keer op de overeenkomst met een vervaldatum en klikt u op Bewerken.

2. Kies of u de huidige deadline wilt wijzigen of verwijderen. Als u de deadline wilt wijzigen, voert u de nieuwe vervaldatum in. Kies vervolgens of u de deelnemers van de transactie op de hoogte wilt stellen en klik op Opslaan.

Opmerking:

Als de koppeling Bewerken niet beschikbaar is, is het wellicht niet toegestaan om de vervaldatuminstellingen te wijzigen nadat het document is verzonden. De accountbeheerder kan dit mogelijk maken door naar de pagina Account te gaan en Accountinstellingen > Verzendinstellingen > Documentvervaldatum te kiezen.