Stel een herinnering voor een transactie in

Herinneringen herinneren u aan iets. Ze worden gebruikt om de ondertekenaars te laten weten dat er een document op hen wacht. Ze worden verzonden in de vorm van een e-mail en kunnen met bepaalde intervallen worden verzonden.

1. U kunt een herinnering instellen op de transactie direct nadat het document is verzonden.

Op het bevestigingsscherm Verzenden dat wordt weergegeven zodra de transactie met succes is verzonden, klikt u op Een herinnering creëren.

2. Stel in hoe vaak u wilt dat de herinnering wordt verzonden (dagelijks of wekelijks) en klik op Herinnering instellen.

1. Als de afzender van een overeenkomst, gaat u naar de pagina Beheren, klikt u één keer op het tabblad Herinneren op de rechterkant van de pagina.

2. In het informatievenster vinkt u aan wie u wilt herinneren, de frequentie van de herinnering en een tekst die wordt verzonden in de herinnering. Nadat u dit hebt ingesteld, klikt u op de knop Herinnering instellen.

1. Als de afzender van een overeenkomst, gaat u naar de pagina Beheren, klikt u één keer op een overeenkomst met een herinneringspictogram en vervolgens klik u op het tabblad Herinneren.

2. In het informatievenster, klikt u op het pictogram Prullenbak. De herinnering wordt geannuleerd voor de complete transactie.