Stel een herinnering voor een transactie in

Herinneringen herinneren u aan iets. Ze worden gebruikt om de ondertekenaars te laten weten dat er een document op hen wacht. Ze worden verzonden in de vorm van een e-mail en kunnen met bepaalde intervallen worden verzonden.

Het instellen van een herinnering direct nadat de transactie wordt verzonden

1. U kunt een herinnering instellen op de transactie direct nadat het document is verzonden.

Op het bevestigingsscherm Verzenden dat wordt weergegeven zodra de transactie met succes is verzonden, klikt u op Een herinnering creëren.

2. Stel in hoe vaak u wilt dat de herinnering wordt verzonden (dagelijks of wekelijks) en klik op Herinnering instellen.

Een herinnering instellen op een transactie die al is verzonden

1. Als de afzender van een overeenkomst, gaat u naar de pagina Beheren, klikt u één keer op het tabblad Herinneren op de rechterkant van de pagina.

2. In het informatievenster vinkt u aan wie u wilt herinneren, de frequentie van de herinnering en een tekst die wordt verzonden in de herinnering. Nadat u dit hebt ingesteld, klikt u op de knop Herinnering instellen.

Een herinnering annuleren

1. Als de afzender van een overeenkomst, gaat u naar de pagina Beheren, klikt u één keer op een overeenkomst met een herinneringspictogram en vervolgens klik u op het tabblad Herinneren.

2. In het informatievenster, klikt u op het pictogram Prullenbak. De herinnering wordt geannuleerd voor de complete transactie.