eSign services biedt verschillende manieren waarop uw handtekening kan worden weergegeven wanneer ze op een document wordt toegepast.

• U kunt uw naam typen en het standaard lettertype van eSign services gebruiken voor uw handtekening.
  • U kunt uw handtekening met de muis tekenen.
  • U kunt een afbeelding van uw handtekening uploaden.

Typen

1. Open een document dat moet worden ondertekend en vink het handtekeningvakje aan om uw handtekening toe te passen.

2. Typ de naam die u wilt gebruiken als uw handtekening en klik vervolgens op Toepassen.

Opmerking:

Nadat u uw handtekening hebt toegepast, slaat eSign services dit op en wordt dit toegepast op alle handtekeningvelden waarop u klikt.

Tekenen

1. Open een document dat moet worden ondertekend en vink het handtekeningvakje aan om uw handtekening toe te passen.

2. Klik op Tekenen boven in het dialoogvenster.

3. Teken uw handtekening en klik op Toepassen.

Een afbeelding uploaden

Uploaden van een afbeelding van uw handtekening:

1. Meld u aan bij uw eSign services-account en klik u op uw Naam in de rechter bovenhoek en selecteer vervolgens Mijn Profiel.
  2. Klik op Mijn handtekening.
  3. Klik op de knop Uploaden onder Uw opgeslagen handtekening.
  4. Upload een afbeelding van uw handtekening.

Opmerking:

De grootte van uw handtekening wordt aangepast om de grootte van het handtekeningveld aan te passen aan elk document.

• Minimaal aanbevolen grootte: 60 pixels hoog en 600 pixels breed.
  • Ondersteunde formaten: JPG, PNG, GIF, BMP.

Als u problemen ondervindt met dit proces, stuurt u een e-mail naar support@echosign.com met uw afbeelding in bijlage. We kunnen de afbeelding hier verwerken en terugzenden naar u, klaar om te uploaden.