Een overeenkomst delen met een andere gebruiker

Als afzender van een document kunt u overeenkomsten delen met iedereen die een e-mailadres heeft. Deze functionaliteit is nuttig voor managers en andere personen die verzonden transacties moeten bekijken.

Opmerking:

Gedeelde overeenkomsten kunnen alleen worden bewerkt of geannuleerd door diegene aan wie u de overeenkomsten hebt gestuurd. Door een document te delen biedt u zichtbaarheid en maakt u ook de documenthistorie beschikbaar.

Snelle stappen

1. Ga als afzender van de overeenkomst naar de pagina Beheren.
  2. Klik op de overeenkomst.
  3. Klik op het tabblad Delen aan de rechterkant van de pagina.
  4. Voer een e-mailadres in waarmee u de overeenkomst wilt delen.
  5. Voer een bericht in.
  6. Klik op de knop Overeenkomst delen.

Stap voor stap

1. Ga als afzender van de overeenkomst naar de pagina Beheren en klik op de overeenkomst. Klik vervolgens op het tabblad Delen aan de rechterkant van de pagina.

2. Voer het e-mailadres in van degene met wie u de overeenkomst wilt delen. Typ een bericht dat u via e-mail wilt verzenden en klik op de knop Overeenkomst delen.

Opmerking:

Deze deelstatus blijft bestaan, zelfs als u de transactie uit uw paginaweergave Beheren verwijdert.