Een document ondertekenen

Hieronder vindt u het standaardproces voor het ondertekenen van documenten die door eSign-services naar u zijn verzonden.

Video

Snelle stappen

Via e-mailkoppeling

1. Klik op de koppeling in de e-mail met het verzoek 'Onderteken elektronisch'.
  2. Klik in de velden en voer de gegevens in waarom wordt gevraagd.
  3. Klik in het handtekeningveld.
  4. Typ uw naam in de sectie Naam, bovenaan in het pop-upvenster.
  5. Controleer de gegenereerde handtekening of klik op de koppeling 'Ik zou graag mijn handtekening willen plaatsen' en teken uw handtekening met de muis.
  6. Klik op de knop Klik om uw handtekening te plaatsen.

Wanneer aangemeld bij eSign-services

1. Ga naar de pagina Beheren.
  2. Dubbelklik op een overeenkomst in de sectie Wachtend op ondertekening door mij.
  3. Klik in de velden en voer de gegevens in waarom wordt gevraagd.
  4. Klik in het handtekeningveld.
  5. Typ uw naam in de sectie Naam, bovenaan in het pop-upvenster.
  6. Controleer de gegenereerde handtekening of klik op de koppeling 'Ik zou graag mijn handtekening willen plaatsen' en teken uw handtekening met de muis.
  7. Klik op de knop Klik om uw handtekening te plaatsen.