Gebruik Document Cloud (https://cloud.acrobat.com/) om bestanden in de cloud op te slaan, te zoeken en weer te geven. Wanneer u bestanden opslaat in de cloud, kunnen ze met vrijwel elk apparaat worden bekeken. De Document Cloud-services zijn bovendien geïntegreerd met Adobe Acrobat DC, Adobe Acrobat Reader DC en de Adobe Acrobat Mobiel-app.

1. Voer uw Adobe-id en wachtwoord in en klik op Aanmelden.

2. Klik op het tabblad Bestanden. Al uw acrobat.com-bestanden zijn samen met uw recente en verzonden bestanden beschikbaar op het tabblad.