Typen ontvangers bij het verzenden van een document (DC Enterprise Premium)

Voor accounts op Enterprise-niveau kan worden gekozen of een ontvanger een ondertekenaar of een fiatteur is. De twee typen ontvangers zijn op verschillende niveaus betrokken bij de transactie.

Accountbeheerders kunnen gebruikers al dan niet toestaan om ontvangers te veranderen in fiatteurs door naar de pagina Account te gaan en Accountinstellingen > Verzendinstellingen te kiezen. Schakel de optie Afzenders toestaan om enkele ontvangers te markeren als fiatteurs in of uit.

Ondertekenaars moeten hun handtekening toepassen op een document. Dit is de standaardfunctie van ontvangers. Er moet minstens één handtekeningveld zijn toegewezen aan elke ondertekenaar voor een transactie. Als het systeem geen handtekeningveld voor de ondertekenaar vindt, wordt er automatisch een handtekeningenblok aan het einde van het document gegenereerd.

Het verschijnen van een handtekeningenblok geeft aan dat een handtekeningveld niet correct is toegewezen.

Fiatteurs hoeven geen velden te ondertekenen of te bewerken. Ze hoeven alleen maar hun naam in te voeren voordat de transactie naar de ondertekenaars wordt verzonden. Velden kunnen worden toegewezen aan fiatteurs en als deze velden verplicht zijn, moeten de fiatteurs ze invullen.

Fiatteurs zijn handig in situaties waarin iemand een document moet goedkeuren voordat het naar de ondertekenaar wordt verzonden.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid