Transactielimieten van de eSign services

De Document Cloud eSign services legt transactielimieten op in functie van het serviceniveau van de afzender zoals aangegeven in de tabel hieronder:

  Bestandsgrootte/ Upload

Pagina’s/

Transactie

Ondertekenaars/

Elektronische transactie

Ondertekenaars/ Geschreven transactie (fax) KBA-transacties Telefonische machtigings-transacties
Free 5 MB 25 6 4 0 0
Pro 10 MB 100- Aanpasbaar 10 4 0 0
Team 10 MB 100- Aanpasbaar 25 4 0 0

Enterprise/

Global

10 MB -aanpasbaar  100- Aanpasbaar 25- Aanpasbaar 4 50/jaar - Aanpasbaar 50/jaar - Aanpasbaar

Bestandsgrootte/Upload: eSign services beperkt de grootte van elk geüpload bestand. Het is een vaste limiet en kan niet door ondersteuning worden aangepast. Als u een document dat deze limiet overschrijdt probeert te uploaden, krijgt u een foutmelding onder het bestand: "Uploadlimiet werd overschreden".

Pagina's/Transactie: De complete transactie (alle samen samengevoegde bestanden) heeft een totale paginalimiet. Deze limiet is aanpasbaar op verzoek door het ondersteuningsteam. Als u een document probeert te verzenden dat groter is dan de ingestelde limiet voor uw account, krijgt u de foutmelding "eSign services was niet in staat uw overeenkomst te verzenden omdat het/de document(en) de paginalimiet overschrijdt".

Ondertekenaars/Elektronische transactie: Het aantal personen dat een elektronische handtekeningtransactie kan ondertekenen hangt af van het serviceniveau. Free-, Pro- en Teamgebruikers hebben vaste limieten voor het totale aantal ondertekenaars die hun transacties kunnen bevatten. Enterprise- en Global-klanten kunnen aanvragen om deze limiet te verhogen

Ondertekenaars/Geschreven transactie (fax): Handtekeningen per fax zijn beperkt door onze capaciteit om een unieke streepjescode op de hoeken van de pagina's van het document te plaatsen. Om deze reden worden de documenten die expliciet als faxhandtekeningdocumenten worden verzonden, steeds beperkt tot vier ondertekenaars.

KBA-transacties:Knowledge Based Authentication is een geavanceerde vorm van verificatie van de ondertekenaar die ingeschakeld wordt bij de Enterprise- en de Global-serviceniveaus. De account biedt standaard 50 KBA-transacties per jaar. Als u een hoger volume nodig hebt, neemt u contact op met uw Succesmanager of Verkoopagent om de volumevereisten en de prijsstructuur te bespreken.

Telefonische machtigingstransacties:Telefonische machtigingstransacties zijn ook een geavanceerde vorm van verificatie van de ondertekenaar die ingeschakeld wordt bij de Enterprise- en de Global-serviceniveaus. De account biedt standaard 50 telefonische machtigingstransacties per jaar. Als u een hoger volume nodig hebt, neemt u contact op met uw Succesmanager of Verkoopagent om de volumevereisten en de prijsstructuur te bespreken.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid