Een logo uploaden

De accountbeheerder kan een afbeelding uploaden, zodat deze wordt getoond in plaats van het standaardlogo van Document Cloud eSign-services. Deze afbeelding wordt linksboven in het scherm weergegeven voor alle gebruikers in uw account die zijn aangemeld.

Opmerking:

Als de afbeelding niet correct wordt weergegeven, controleert u de afmetingen. De afbeelding moet precies 60 pixels hoog en 200 pixels breed zijn.

Download de onderstaande sjabloon om uw logo de correcte afmetingen te geven.

Downloaden

1. Ga als beheerder naar de pagina Account.
  2. Klik op Account instellen.
  3. Klik op Uploaden.
  4. Zoek en selecteer de afbeelding die u wilt gebruiken en klik op Openen.

1. Ga als beheerder naar de pagina Account en klik op Account instellen.

2. Klik op Uploaden en blader naar het logobestand dat u wilt gebruiken. Klik op Openen.

3. Klik op Opslaan. Uw logo wordt nu weergegeven voor al uw gebruikers.