Upload een ondertekend exemplaar van een overeenkomst.

Als uw ontvanger een document ondertekent en het naar u terugstuurt buiten eSign services om, kunt u dat document uploaden met eSign services en uw bestanden op orde houden.

Snelle stappen

1. Als beheerder van een account of groep gaat u naar de Beheren-pagina.
  2. Klik één keer op de overeenkomst onder de categorie Verzonden voor ondertekening.
  3. Klik op Een ondertekend exemplaar uploaden in de rechterbovenhoek.
  4. Voer een bericht in.
  5. Klik op Bestand kiezen en kies het ondertekende document.
  6. Selecteer Dit geüploade document.
  7. Klik op Uploaden.

Stap voor stap

1. Als afzender van de overeenkomst, gaat u naar de pagina Beheren en klikt u eenmaal op de overeenkomst onder de categorie Verzonden voor ondertekening. Klik op Een ondertekend exemplaar uploaden.

2. Voer een bericht/reden in om de ondertekende kopie te uploaden.

3. Klik op Bladeren. Selecteer het ondertekende document dat u wilt uploaden en klik op openen in het dialoogvenster voor het openen van een bestand. U kunt ook dubbelklikken op het document dat u wilt gebruiken.

4. Selecteer Dit geüploade document en klik op Uploaden.

5. Succes! Wanneer u nu dit document bekijkt op de pagina Beheren, ziet u het in de categorie Ondertekend. Het document dat u hebt geüpload staat op zijn plaats.

Opmerking:

Als het document uit het EchoSign-systeem wordt genomen, worden alle EchoSign-velden verwijderd uit het document vanaf dat punt. (Dus als er ondertekenaars zijn die nog wachten om dit document te ondertekenen, hebben zij alleen een automatisch gegenereerd veld Blokkering handtekeningen om hun handtekening en e-mailadres in te voeren.)