De historie van een transactie bekijken

Nadat een transactie is verzonden, kunt u zien wie welke actie wanneer in de overeenkomsthistorie heeft uitgevoerd. Deze informatie wordt bijgewerkt wanneer er een nieuwe gebeurtenis plaatsvindt en bevat de details van elke gebeurtenis.

1. Ga naar de pagina Beheren.
  2. Klik één keer op een vermelde transactie om deze te selecteren.
  3. Klik op het tabblad Historie rechts op de pagina.

1. Ga naar de pagina Beheren, klik één maal op de overeenkomst en klik op het tabblad Historie rechts op de pagina.

2. De historie van de gebeurtenissen voor de transacties wordt weergegeven in het informatievenster. Klik op de koppeling Controlerapport om een PDF met meer details te openen, met inbegrip van de IP-adressen van de locatie waar de gebeurtenissen plaatsvonden.

Als de overeenkomst formuliervelden bevat, klikt u op de koppeling Gegevens exporteren om de formuliergegevens te downloaden in een CSV-bestand.