Kom te weten hoe u uw abonnement op Acrobat of op Document Cloud PDF-services, zoals Adobe PDF Pack, Adobe Export PDF, Adobe Send for Signature en Adobe Send & Track, kunt annuleren.

Lees de Adobe-abonnements voorwaarden voordat u uw lidmaatschap of abonnement annuleert. Alleen aankopen die rechtstreeks via Adobe.com zijn gedaan, kunnen aan Adobe worden geretourneerd. 

Een abonnement annuleren

Als u uw abonnement op Acrobat of Document Cloud rechtstreeks vanuit Adobe hebt aangeschaft, kunt u uw abonnement te allen tijde annuleren.

 1. Ga naar http://adobe.com/go/account en meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord of met uw sociale (Facebook- of Google-)account. 

  Opmerking:

  Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u zich opgaf voor uw abonnement.

 2. Klik onder Abonnementen op Abonnement beheren voor het abonnement dat u wilt annuleren.

  Als Abonnement beheren niet wordt weergegeven, neemt u contact op met de Adobe-klantenservice om uw abonnement te annuleren.

  Abonnement beheren
 3. Klik onder Betaling en abonnement op Abonnement annuleren.

  Opmerking:

  Ziet u de knop Abonnement annuleren niet? Neem contact op met de Adobe-klantenservice als u uw lidmaatschap wilt annuleren.

  Abonnement annuleren
 4. Selecteer de reden waarom u wilt annuleren en klik op Doorgaan.

  Reden voor annulering
 5. Op het volgende scherm kunt u ervoor kiezen om uw abonnement te behouden, door te gaan met annuleren of te chatten met de klantenondersteuning.

  Opmerking:

  Neem contact op met de Adobe-klantenservice als u hulp nodig hebt. Mogelijk wordt u gevraagd om u aan te melden. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord.

Als u uw lidmaatschap of abonnement via een andere verkoper dan Adobe hebt aangeschaft, neemt u contact op met de verkoper voor hulp.

Als u een abonnement voor teams wilt annuleren, neemt u contact op met de Adobe-klantenservice.

Neem contact op met uw accountmanager om een Enterprise-lidmaatschap te annuleren.

Wat gebeurt er als ik annuleer?

Jaarabonnement (maandelijks betaald)

Als u binnen 14 dagen na aankoop annuleert, wordt uw bedrag volledig terugbetaald.

Als u na 14 dagen annuleert, wordt uw service voortgezet tot het einde van de factureringsperiode van die maand en worden er kosten voor vroegtijdige beëindiging in rekening gebracht van 50% van uw resterende contract. Als u uw abonnement bijvoorbeeld 5 maanden voor afloop van uw contract annuleert en u € 20 per maand betaalde, betaalt u 50% van de resterende €100. Dat komt neer op een bedrag van € 50 voor vroegtijdige beëindiging.

Jaarabonnement (vooraf betaald)

Als u binnen 14 dagen na aankoop annuleert, wordt uw bedrag volledig terugbetaald. Als u na 14 dagen annuleert, komt u niet in aanmerking voor een restitutie en wordt uw service voortgezet tot het einde van de contractduur.

Maandabonnement

Als u binnen 14 dagen na aankoop annuleert, wordt uw bedrag volledig terugbetaald. Als u na 14 dagen annuleert, komt u niet in aanmerking voor een restitutie en wordt uw service voortgezet tot het einde van de factureringsperiode van die maand.

Opmerking:

De terugbetaling is slechts 14 dagen na de oorspronkelijke aankoop van toepassing, niet op daarop volgende verlengingen.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid