Installeer Acrobat XI opnieuw en krijg antwoord op belangrijke vragen.

Opmerking:

Dit probleem werd opgelost in de Acrobat DC-release van 13 oktober 2015. Terwijl u Acrobat DC installeert, kunt u kiezen of u de vorige versie van Acrobat (XI of X) behoudt of verwijdert.

Wat is Acrobat DC?

Acrobat DC is de meest recente versie van Acrobat. Naast nieuwe functies en een gestroomlijnde interface bevat uw abonnement op Acrobat DC mobiele apps en webservices. Een upgrade naar Acrobat Pro DC biedt onder meer de volgende voordelen:

• Pdf's maken, exporteren, ondertekenen en bekijken met de mobiele apps van Acrobat DC.
  • Uw pdf's openen via uw bureaublad, mobiele apparaat of webbrowser.
  • Foto's van documenten automatisch repareren met gereedschappen voor bijsnijden en perspectiefcorrectie.
  • Spellingcontroles uitvoeren op uw pdf's.
  • Handtekeningen verkrijgen van anderen, antwoorden bijhouden en ondertekende documenten archiveren.

Voor meer informatie leest u het overzicht met nieuwe functies.

Moet ik betalen voor Acrobat DC?

Als u een Creative Cloud-lidmaatschap hebt dat Acrobat Pro bevat of u bent geabonneerd op Acrobat XI Pro, krijgt u automatisch een gratis upgrade naar Acrobat Pro DC. Bovendien bevat Acrobat Pro DC mobiele apps en online services zonder extra kosten, zodat u waar u ook wilt aan pdf's kunt werken.

Kan ik zowel Acrobat DC als Acrobat XI installeren?

Ja. Terwijl u Acrobat DC installeert, laat de Creative Cloud-desktopapp u de keuze om de vorige versie van Acrobat te behouden of te verwijderen. De optie Oude versies verwijderen is standaard geselecteerd. Als u Acrobat DC wilt installeren zonder de vorige versie van Acrobat te verwijderen, schakelt u het selectievakje uit.

Acrobat XI opnieuw installeren

Nadat u Acrobat Pro DC heeft geïnstalleerd en Acrobat XI heeft verwijderd, volgt u de onderstaande stappen om Acrobat XI Pro opnieuw te installeren.

Stap 1: Acrobat DC verwijderen

Open de Creative Cloud-desktoptoepassing, klik op de knop Openen naast Acrobat DC en klik vervolgens op Verwijderen.

Stap 2: Acrobat XI downloaden en installeren

Download de vorige versie van het Acrobat-installatieprogramma hier (Download Adobe-producten), dubbelklik op het gedownloade bestand en volg daarna de instructies op het scherm.