Ga als volgt te werk om fouten op te sporen tijdens het downloaden en installeren van de Creative Cloud-desktopapp.

Controleer de basisbeginselen eerste

1. Controleer uw internetverbinding.

De Creative Cloud-desktopapp vereist een internetverbinding om apps te downloaden en bij te werken. Controleer of u verbinding maken met Internet, kunt ontkoppelen en vervolgens opnieuw verbinden.

2. Start uw computer opnieuw op in Veilige modus met netwerkmogelijkheden

Start uw systeem opnieuw in Veilige modus met netwerkmogelijkheden en probeer vervolgens de Creative Cloud-app te downloaden.

3. Identificeer eventuele installatieconflicten.

• Als u een firewall hebt, kan het in elkaar overvloeien installeert. Neem contact op met een beheerder voor hulp om dit tijdelijk uit te schakelen zodat u Creative Cloud-apps kunt installeren.
    • Soms kan de antivirussoftware in de downloaad laten overvloeien. Raadpleeg de antivirusdocumentatie voor informatie over het tijdelijk uitschakelen van de antiviruscontrole.
  4. Een andere downloadkoppeling proberen.

Als het probleem niet kan worden verholpen met de bovenstaande oplossingen, download de toepassing dan rechtstreeks. U kunt in de hoek rechtsboven vanuit uw browser af te melden en uw adobe id en het wachtwoord invoeren.

Het programma en installeer Creative cloud-bureaublad opnieuw

De Creative Cloud-desktopapp is essentieel voor het werken met Adobe-apps maar als u problemen hebt met het installeren van apps omdat de app beschadigd is, moet u de app verwijderen en opnieuw installeren om het probleem op te lossen.

Windows

1. Download het gecomprimeerde bestand dat het verwijderingsprogramma bevat (.exe).

2. Pak Creative Cloud Uninstaller.zip uit.

3. Voer het uitvoerbare installerbestand, Creative Cloud Uninstaller.exe uit.

4. Het programma vraagt u om te bevestigen dat u de Creative Cloud-desktopapp wilt verwijderen. Controleer het bericht en klik op Verwijder.

5. Het verwijderingsprogramma verwijdert de app van uw computer en geeft een bevestigingsbericht weer. Klik op Sluiten.

6. Download en installeer de Creative Cloud-desktopapp opnieuw.

Hulp bij deze stap als u vragen hebt over het downloaad en installatieproces hebt.

Mac

1. Download het gecomprimeerde bestand en koppel het DMG-bestand.

2. Afhankelijk van uw beveiligingsinstellingen kunt u een waarschuwing ontvangen om het verwijderingsprogramma van het gekoppelde DMG-bestand te openen. Klik op Openen om verder te gaan.

3. Het programma vraagt u om te bevestigen dat u de Creative Cloud-desktopapp wilt verwijderen. Controleer het bericht en klik op Verwijder.

4. Het verwijderingsprogramma verwijdert de app van uw computer en geeft een bevestigingsbericht weer. Klik op Sluiten.

5. Download en installeer de Creative Cloud-desktopapp opnieuw.

Hulp bij deze stap als u vragen hebt over het downloaad en installatieproces hebt.

Nog steeds werken niet weergegeven?

Controle dupliceren om het probleem te controleren is niet gerelateerd aan de systeemvereisten. Als het probleem hiermee niet kan worden verholpen, heeft het mogelijk te maken met uw routerset-up, hardwarefirewalls, proxy's of andere geavanceerde verbindingsproblemen.

Neem contact met ons op voor hulp.