Ga als volgt te werk om fouten op te sporen tijdens het downloaden en installeren van de Creative Cloud-desktopapp:

 1. Controleer uw internetverbinding.

  De Creative Cloud-desktopapp vereist een internetverbinding om apps te downloaden en bij te werken. Controleer of u verbinding kunt maken met het internet door de verbinding te verbreken en vervolgens opnieuw te verbinden.

 2. Start uw computer opnieuw op in Veilige modus met netwerkmogelijkheden

  Start uw systeem opnieuw in Veilige modus met netwerkmogelijkheden en probeer vervolgens de Creative Cloud-app te downloaden.

 3. Identificeer eventuele installatieconflicten.

  • Als u een firewall hebt, kan het in elkaar overvloeien installeert. Neem contact op met een beheerder voor hulp om dit tijdelijk uit te schakelen zodat u Creative Cloud-apps kunt installeren.
  • Soms kan de antivirussoftware in de downloaad laten overvloeien. Raadpleeg de antivirusdocumentatie voor informatie over het tijdelijk uitschakelen van de antiviruscontrole.
 4. Een andere downloadkoppeling proberen.

  Als het probleem niet kan worden verholpen met de bovenstaande oplossingen, download de toepassing dan rechtstreeks. U kunt in de hoek rechtsboven vanuit uw browser af te melden en uw adobe id en het wachtwoord invoeren.

De Creative Cloud-desktopapp is essentieel om met Adobe-apps te werken. Als u echter problemen ervaart bij het installeren van apps omdat het programma beschadigd is, moet u het verwijderen en opnieuw installeren om het probleem op te lossen.

Windows

 1. Download het gecomprimeerde bestand dat het verwijderingsprogramma bevat (.exe).

 2. Pak Creative Cloud Uninstaller.zip uit.

 3. Voer het uitvoerbare installerbestand, Creative Cloud Uninstaller.exe uit.

 4. Het programma vraagt u om te bevestigen dat u de Creative Cloud-desktopapp wilt verwijderen. Controleer het bericht en klik op Verwijderen.

 5. Het verwijderingsprogramma verwijdert de app van uw computer en geeft een bevestigingsbericht weer. Klik op Sluiten.

 6. Download en installeer de Creative Cloud-desktopapp opnieuw.

  Download en installeer uw Creative Cloud-apps als u vragen hebt over het download- en installatieproces.

Mac

 1. Download het gecomprimeerde bestand en koppel het DMG-bestand.

 2. Afhankelijk van uw beveiligingsinstellingen kunt u een waarschuwing ontvangen om het verwijderingsprogramma van het gekoppelde DMG-bestand te openen. Klik op Openen om verder te gaan.

 3. Het programma vraagt u om te bevestigen dat u de Creative Cloud-desktopapp wilt verwijderen. Controleer het bericht en klik op Verwijderen.

 4. Het verwijderingsprogramma verwijdert de app van uw computer en geeft een bevestigingsbericht weer. Klik op Sluiten.

 5. Download en installeer de Creative Cloud-desktopapp opnieuw.

  Download en installeer uw Creative Cloud-apps als u vragen hebt over het download- en installatieproces.

  Nog steeds werken niet weergegeven?

  Controle dupliceren om het probleem te controleren is niet gerelateerd aan de systeemvereisten. Als het probleem hiermee niet kan worden verholpen, heeft het mogelijk te maken met uw routerset-up, hardwarefirewalls, proxy's of andere geavanceerde verbindingsproblemen.

  Neem contact met ons op voor hulp.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid