Gebruik de downloadlinks in de onderstaande tabellen als het niet lukt oudere versies van apps te downloaden of als u de gewenste versie niet kunt vinden.

Opmerking:

Hebt u hulp nodig bij het downloaden van de nieuwste versie van een app? Raadpleeg deze handige instructies om te leren hoe u Creative Cloud-apps downloadt en installeert.

2017-apps

Product Windows Mac OS
Illustrator CC (2017) Windows (32-bits) | Windows (64-bits) Mac OS (64-bits)
InDesign CC (2017) Windows (32-bits) | Windows (64-bits) Mac OS (64-bits)
InCopy CC (2017) Windows (32-bits) | Windows (64-bits) Mac OS (64-bits)
Photoshop CC (2017, v. 18.1.7) Windows (32-bits) | Windows (64-bits) Mac OS (64-bits)

2015-apps

Product Windows Mac OS
Illustrator CC (2015.3) Windows (32-bits) | Windows (64-bits) Mac OS (64-bits)
Lightroom 6 Windows (64-bits) Mac OS (64-bits)

Installatie-instructies

1. Om aan de slag te gaan, klikt u gewoon op een van de downloadkoppelingen in de bovenstaande tabel en slaat u het bestand op uw computer.

2. Dubbelklik op het gedownloade bestand om het uit te pakken.

3. Voer een van de volgende handelingen uit om de installatie te starten:

Windows: dubbelklik op Setup.exe in de uitgepakte map.

Mac OS: dubbelklik op Installeren vanaf de uitgepakte map.

4. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord of met uw sociale (Facebook- of Google-)account.

Social Sign-in
  5. De installatie van uw toepassing begint. U kunt de voortgang van de installatie volgen.

Gefeliciteerd! Uw app is geïnstalleerd en wordt automatisch opgestart.

Opmerking:

Als u een foutbericht krijgt bij installatie van de app, raadpleegt u Fouten oplossen tijdens downloaden en installeren voor stappen voor het oplossen van problemen.