Adobe Photoshop Elements downloaden | 2021, 2020

Download de installatieprogramma's van Adobe Photoshop Elements 2021 en 2020.

Lees dit voordat u gaat downloaden

Adobe Photoshop Elements 2021

Voor Windows

Voor macOS

64-bits downloaden

Talen: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Pools, Spaans, Tsjechisch en Zweeds

Downloaden

Talen: Duits, Engels, Frans en Japans

Opmerking:

Blijf verbonden met internet totdat Photoshop Elements helemaal op het systeem is geïnstalleerd.

Opmerking:

Voer een van de volgende handelingen uit als u problemen bij het downloaden ondervindt:

• Probeer het installatiebestand te downloaden met een andere browser.
  • Klik met de rechtermuisknop op de knop Downloaden en open de koppeling in een nieuw tabblad om het installatiebestand te downloaden.

Adobe Photoshop Elements 2020

Voor Windows

Voor macOS

64-bits downloaden

Talen: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Pools, Russisch, Spaans, Tsjechisch en Zweeds

Downloaden

Talen: Duits, Engels, Frans en Japans

Opmerking:

Blijf verbonden met internet totdat Photoshop Elements helemaal op het systeem is geïnstalleerd.

Opmerking:

Voer een van de volgende handelingen uit als u problemen bij het downloaden ondervindt:

• Probeer het installatiebestand te downloaden met een andere browser.
  • Klik met de rechtermuisknop op de knop Downloaden en open de koppeling in een nieuw tabblad om het installatiebestand te downloaden.

Ziet u uw versie niet?

Ontdek hoe u toegang krijgt tot eerdere versies van apps zonder lidmaatschap.

Adobe Photoshop Elements installeren

Nadat u het installatieprogramma hebt gedownload, volgt u de procedure in Photoshop Elements installeren om de applicatie te installeren.