Download de installatieprogramma's van Adobe Premiere Elements 2021, 2020.

Lezen voordat u gaat downloaden

Adobe Premiere Elements 2021

Voor Windows Voor macOS

64 bits downloaden (3,4 GB)

Talen: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Pools, Spaans, Tsjechisch en Zweeds

Downloaden (3,2 GB)

Talen: Duits, Engels, Frans en Japans

Opmerking:

Voer een van de volgende handelingen uit als u problemen bij het downloaden ondervindt:

• Probeer het installatiebestand te downloaden met een andere browser.
  • Klik met de rechtermuisknop op de knop Downloaden en open de link in een nieuw tabblad om het installatiebestand te downloaden.

Adobe Premiere Elements 2020

Voor Windows Voor macOS

64 bits downloaden (3,5 GB)

Talen: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Pools, Russisch, Spaans, Tsjechisch en Zweeds

Downloaden (3,1 GB)

Talen: Duits, Engels, Frans en Japans

Opmerking:

Voer een van de volgende handelingen uit als u problemen bij het downloaden ondervindt:

• Probeer het installatiebestand te downloaden met een andere browser.
  • Klik met de rechtermuisknop op de knop Downloaden en open de link in een nieuw tabblad om het installatiebestand te downloaden.

Wordt uw versie niet weergegeven?

Kom te weten hoe u toegang krijgt tot eerdere versies van apps zonder abonnement.

Adobe Premiere Elements installeren

Nadat u het installatieprogramma hebt gedownload, volgt u de procedure in Adobe Premiere Elements installeren om de toepassing te installeren.