Vorige versies van je Creative Cloud-apps installeren

Gebruik de Creative Cloud desktop-app om eerdere versies van je Creative Cloud-apps te zoeken en te installeren. We bieden installatieprogramma's voor onze huidige apps en voor de vorige hoofdversie van elke app.

Vorige versies van je Creative Cloud-apps installeren

Als je je app-voorkeuren wilt behouden, verwijder je de huidige versie voordat je de vorige versie installeert. Selecteer Bewaren als wordt gevraagd of je je voorkeuren wilt behouden.

Open de Creative Cloud desktop-app. (Selecteer het pictogram op de Windows-taakbalk of de macOS-menubalk.)

Schuif omlaag naar de app die je wilt installeren en selecteer het pictogram Meer acties  ernaast.

Meer acties

Selecteer Andere versies in de vervolgkeuzelijst.

other-versions

Zoek de versie van de app die je wilt installeren in de lijst die wordt weergegeven en selecteer Installeren.

Vorige versies van Creative Cloud-apps installeren

De app wordt geïnstalleerd.

Ziet je scherm er anders uit? Lees de instructies voor de eerdere versie van de Creative Cloud desktop-app.

Eerdere versies van je app behouden

Als je een nieuwe versie van een Creative Cloud-app installeert, wordt de vorige versie standaard verwijderd. Je kunt echter instellen dat je de vorige versie wilt behouden.
 Ondernemingsgebruikers: Als je organisatie automatische updates heeft uitgeschakeld, is de optie voor automatische updates niet beschikbaar in de Creative Cloud desktop-app.

1. Selecteer het accountpictogram rechtsboven in de Creative Cloud desktop-app en selecteer Voorkeuren.

Voorkeuren openen

2. Selecteer het tabblad Apps in de zijbalk en schakel de optie Automatische updates in.

Automatische updates inschakelen

3. Ga naar de gewenste app en selecteer Geavanceerde opties.

Geavanceerde opties

4. Schakel de optie Eerdere versies verwijderen uit en selecteer Gereed.

uitvinken