Bericht over verlopen van prereleaseversie bij het starten van Edge Animate

Wanneer u voor het eerst Edge Animate Preview 7 start, ziet u het bericht dat de prereleaseperiode voor Edge verloopt.

Oplossing: klik op OK om Edge Preview 6 te gebruiken

Dit is een normaal bericht. Adobe biedt Edge Animate als gratis preview op voordat het officieel wordt uitgegeven, zodat gebruikers het kunnen evalueren en feedback kunnen geven. Met deze feedback kunnen de functies en roadmap van Edge Animate worden vormgegeven. Elke preview die verschijnt, heeft een vervaldatum om gebruikers aan te moedigen om nieuwere versies te gebruiken wanneer deze verschijnen.

Edge Animate Preview 7 verloopt op 12 november 2012.

Aanvullende informatie

Meer informatie kunt u vinden in de lijst met veelgestelde vragen: http://edge.adobe.com/faq.html.