Welke versie van Edge Animate CC gebruikt u momenteel?

Ik gebruik de Edge Animate CC 2014 versie

In de Creative Cloud-app, zoekt u naar Edge Animate CC (2014) in de sectie Geïnstalleerde toepassingen en klikt u op Bijwerken.

Nadat de update is geïnstalleerd, geeft de Creative Cloud-app een bericht weer dat aangeeft dat de update is geslaagd. Tevens, wanneer de update is geslaagd, toont het venster Info over (Help > Info over op Win; Edge Animate > op Mac) de versie als Versie 2014.1.

De nieuwste update van de 2014-versie van Edge Animate CC (2014.1) vervangt de Edge Animate CC 2014-versie. Indien u om welke reden dan ook de Edge Animate CC 2014-versie wilt installeren, dan kunt u het installatieprogramma van de volgende locaties downloaden:

Als u een andere eerdere versie van Edge Animate wilt installeren, gebruikt u de Creative Cloud-app. Ga in de app naar het gedeelte Nieuwe apps zoeken, klik op Filters & Versies en selecteer Eerdere Versie. Zoek Edge Animate in de lijst, klik op de vervolgkeuzelijst Installeren en klik vervolgens op de versie die u nodig hebt.

Opmerking:

De nieuwste update van de 2014-versie van Edge Animate CC kan worden gebruikt met alle eerdere versies van Edge Animate.

Ik gebruik Edge Animate CC (3.0) of eerder

In de Creative Cloud-app, zoek Edge Animate CC (2014) in het gedeelte Nieuwe Versies van geïnstalleerde Apps en klik op Proberen/Installeren.