Het scherm Aanmelden vereist verschijnt wanneer Creative Cloud-applicaties worden gestart

Probleem

Het scherm Aanmelden vereist wordt weergegeven wanneer Creative Cloud-applicaties worden gestart die een licentie hebben via een volumeserienummer en die zijn gedistribueerd via een methode waarbij een kloon of image van het besturingssysteem wordt gebruikt.

Oplossing

1. Distribueer de image van het besturingssysteem waarvoor u een licentie hebt (waarin de Creative Cloud-applicaties al zijn geïnstalleerd en een licentie hebben) op de doelcomputer.

2. Download hier adobe_oobelib.dll.zip (voor Windows) of adobe_oobelib.dylib.zip (voor MacOS) en pak het bestand uit op de doelcomputer.

3. Vervang de dll- of dylib-bestanden die u in stap 2 hebt uitgepakt, op de volgende locatie op de gekloonde computer (zonder de applicatie te starten).

• Win: C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\P7\
    • Mac: /Programma's/Hulpprogramma's/Adobe Application Manager/P7/