Algemene gebruiksvoorwaarden van Adobe: updates en details

Een update van de algemene gebruiksvoorwaarden van Adobe

Voor klanten met Creative Cloud en Document Cloud

Deze update van de algemene gebruiksvoorwaarden van Adobe (Voorwaarden) verduidelijkt dat de inhoud die gebruikers opslaan in Document Cloud en Creative Cloud voor teams of bedrijfsopslag kan worden beheerd door het bedrijf dat het plan aanlevert (Zakelijke voorwaarden).

  • Als je een Document Cloud- of Creative Cloud-lidmaatschap voor teams of ondernemingen hebt ontvangen van een bedrijf (zoals een organisatie, bedrijf, overheidsinstantie of onderwijsinstelling), dan is de opslagplaats die aan een dergelijk plan is gekoppeld een bedrijfsprofiel. Een dergelijk bedrijf kan je bedrijfsprofiel en alle inhoud die je daarin opslaat, beheren.
  • Je inhoud die is opgeslagen in de bedrijfsopslag, is niet toegankelijk voor andere leden van je team, tenzij je de inhoud met hen deelt.
  • Inhoud en bestanden die buiten de bedrijfsopslag zijn opgeslagen, zoals opslag op de harde schijf of andere services voor cloudopslag (bijvoorbeeld Dropbox, Google Drive, OneDrive) worden niet beïnvloed door de update van de voorwaarden.
  • Als je een Document Cloud-gebruiker bent, blijven Adobe Acrobat Sign-assets onderdeel van het profiel waaraan het Acrobat Sign-recht is verleend en kunnen ze niet op een andere manier worden verplaatst.
Opmerking:

Als je Document Cloud en Creative Cloud-services en -software wilt blijven gebruiken, moet je de bijgewerkte Voorwaarden accepteren.

Voor Stock-klanten

Als je een Creative Cloud voor teams-gebruiker bent met een individueel lidmaatschap van Stock (bijvoorbeeld een lidmaatschap of pakketten met tegoeden), worden de bestaande quota, tegoeden of licentiegeschiedenis niet van je persoonlijke profiel naar je bedrijfsprofiel verplaatst, tenzij dit door jou is aangevraagd of goedgekeurd. Je kunt naar stock.adobe.com/migrate navigeren om het migratieproces te starten zodra dit beschikbaar is.

Opmerking:

Als je ervoor kiest om je Stock-inhoud van je persoonlijke profiel naar je bedrijfsprofiel te verplaatsen, moet je ook je quota en tegoeden verplaatsen. Op dezelfde wijze geldt dat als je ervoor kiest om je Stock-quota en tegoeden te verplaatsen, dat je dan ook je licentiegeschiedenis naar je bedrijfsprofiel moet verplaatsen. Meer informatie vind je in dit Help-artikel: https://helpx.adobe.com/stock/help/business-profiles-adobe-stock.html.

Veelgestelde vragen

Ja. Zolang je een lidmaatschap van een bedrijf hebt voor Creative Cloud- en Document Cloud-opslag voor teams of ondernemingen.

Als je alleen Experience Cloud gebruikt, zijn de Zakelijke voorwaarden niet van toepassing.

Ja. Na acceptatie van de bijgewerkte voorwaarden kun je persoonlijke inhoud op elk gewenst moment verwijderen uit de opslag van Creative Cloud of Document Cloud voor teams of ondernemingen. Tot die tijd heeft het bedrijf die jou de licentie heeft verleend, mogelijk toegang tot en controle over die inhoud. 

Lees deze veelgestelde vragen (https://helpx.adobe.com/enterprise/kb/update-terms-of-use.html#export-assets) om je te helpen je persoonlijke inhoud te verplaatsen van de teams- of ondernemingsopslag van respectievelijk Creative Cloud en Document Cloud.

Als je je zorgen maakt dat je inhoud die is opgeslagen in de opslag van Creative Cloud of Document Cloud voor teams of ondernemingen, kan worden geopend en beheerd door het bedrijf dat je lidmaatschap verstrekt, heb je de volgende twee opties:

  • Je kunt al je persoonlijke inhoud verplaatsen vanuit de opslag van Creative Cloud of Document Cloud voor teams of ondernemingen (zie hierboven); of
  • Als je momenteel een persoonlijk e-mailadres hebt dat is gekoppeld aan je account voor Creative Cloud of Document Cloud voor teams of ondernemingen, kun je je team- of ondernemingsbeheerder vragen om het lidmaatschap nu toe te wijzen aan je zakelijke e-mailadres. Als je dit doet, wordt je huidige (persoonlijke) e-mailadres, alleen voor Creative Cloud, standaard omgezet naar een gratis Creative Cloud-lidmaatschap of naar een betaald persoonlijk lidmaatschap (als je dat hebt) en blijft de inhoud in je persoonlijke account staan.

Ja. Je kunt persoonlijke inhoud verwijderen uit de opslag van Creative Cloud voor teams of ondernemingen (https://helpx.adobe.com/creative-cloud/help/delete-files-permanently.html). Je kunt persoonlijke inhoud ook verwijderen uit de opslag van Document Cloud voor teams of ondernemingen (https://helpx.adobe.com/creative-cloud/help/delete-files-permanently.html#permanently-delete-dc-files).

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online