Adobe Express voor teams en ondernemingen

De naam van Adobe Spark is gewijzigd in Adobe Express en dit omvat Adobe Photoshop Express. Uw bestaande lidmaatschappen van Creative Cloud Alle apps en van losse apps blijven hetzelfde.

Adobe Express

Adobe Express is de eenvoudige, alles-in-één app voor contentcreatie voor uw bedrijf. Maak snel opvallende visuele elementen zoals afbeeldingen, video's, PDF's en berichten voor social media met generatieve AI van Adobe Firefly.

Het Adobe Express-lidmaatschap omvat het volgende:

 • Adobe Express web-app + mobiele apps
 • Photoshop Express mobiele app
 • Creative Cloud-services

Meer informatie over Adobe Express.

De Adobe Express-aanbieding kan afzonderlijk worden aangeschaft. Kleine en middelgrote bedrijven kunnen vandaag nog aan de slag gaan en Adobe Express voor teams kopen. Meer informatie.

Grotere ondernemingen die beveiliging en integraties op bedrijfsniveau nodig hebben, kunnen hier meer informatie vinden en contact opnemen met de verkoopafdeling.

Onderwijsinstellingen

Adobe Spark voor het onderwijs heet nu Adobe Express voor het onderwijs en is gratis voor klanten in het basis-, voortgezet en hoger onderwijs met Federated ID's of Enterprise ID's.

Bestaande lidmaatschappen van Adobe Spark voor het onderwijs worden geüpgraded naar Adobe Express voor het onderwijs, dat Adobe Express, Premiere Rush en Photoshop Express omvat. Deze lidmaatschappen blijven gratis voor klanten in het basis-, voortgezet en hoger onderwijs. Meer informatie.

Wijzigingen in Adobe Spark-lidmaatschappen

Als uw lidmaatschap Adobe Spark omvatte, is Spark Post (web en mobiel) nu de Adobe Express-app voor web en mobiel. Uw Spark-projecten blijven beschikbaar in de Adobe Express-app.

Klanten die verlengen

Voor een teamlidmaatschap dat rechtstreeks is gekocht op Adobe.com, wordt Spark bij verlenging omgezet naar Adobe Express en krijgen gebruikers automatisch de rechten hiervoor.

Voor ondernemingslidmaatschappen en voor teamlidmaatschappen die per telefoon of via een leverancier zijn gekocht, moet u bij verlenging kiezen of u wilt verlengen naar het Creative Cloud Alle apps-lidmaatschap of naar een ander lidmaatschap voor een losse app (behalve InCopy, Acrobat of Substance). In dit geval moet u gebruikers migreren naar het nieuwe lidmaatschap.

Opmerking:

Als u gebruikers bij verlenging wilt toewijzen aan een ander lidmaatschap, raadt Adobe u aan de lijst met gebruikers die aan Adobe Spark zijn toegewezen te exporteren voordat u uw lidmaatschap verlengt.

Hieronder volgen de andere wijzigingen die klanten kunnen verwachten:

 • Lidmaatschappen voor de losse apps InCopy, Acrobat en Substance 3D omvatten geen Adobe Express.

Nieuwe klanten

Nieuwe klanten krijgen alles wat Adobe Express omvat als ze Adobe Express als losse app, Creative Cloud Alle apps of een andere losse app (behalve InCopy, Acrobat en Substance) kopen.

Bestaande klanten

Als uw lidmaatschap toegang geeft tot Adobe Spark of Adobe Premiere Rush, wordt dit bijgewerkt met de Adobe Express-apps en -services.

Veelgestelde vragen

Voor beheerders

 • Hoe krijg ik toegang tot Adobe Express?
  Als u toegang wilt tot de premiumversie van Adobe Express, kunt u Adobe Express als losse app kopen. Daarnaast is de premiumversie van Adobe Express ook beschikbaar als onderdeel van uw Creative Cloud Alle apps-lidmaatschap of elk ander lidmaatschap van een losse app, behalve InCopy, Acrobat en Substance.
 • Is het Adobe Express-lidmaatschap van invloed op mijn opslag?
  Dit heeft geen invloed op uw bestaande opslag. Uw assets en opslag blijven hetzelfde.
 • Moet ik gebruikers van Spark of Premiere Rush opnieuw toewijzen aan Adobe Express voordat ik mijn lidmaatschap verleng?
  U hoeft de licenties niet tussentijds opnieuw toe te wijzen. Gebruikers met toegang tot Spark of Premiere Rush hebben automatisch recht op het volledige Adobe Express-lidmaatschap.
  Afhankelijk van uw lidmaatschap moet u licenties echter mogelijk opnieuw toewijzen na verlenging. Meer informatie.
 • Mijn contract omvatte 50 licenties voor de losse Spark-app met slechts 40 gedelegeerde licenties. Kan ik die 10 aanvullende licenties toewijzen?
  Ja.
 • Hoe kan ik mijn contract met 50 licenties voor Spark als losse app verlengen?
  U kunt verlengen naar elk lidmaatschap van een losse app (behalve InCopy, Acrobat en Substance) of naar het Creative Cloud Alle apps-lidmaatschap. Deze lidmaatschappen geven recht op het volledige Adobe Express-lidmaatschap.

Voor gebruikers

 • Wat gebeurt er met mijn projecten die ik heb gemaakt met Spark Post?
  Projecten die zijn gemaakt in Adobe Spark Post (iOS en Android) blijven beschikbaar met dezelfde functionaliteit in Adobe Express (iOS, Android en web).
  U kunt zich aanmelden met dezelfde Adobe ID die is gebruikt voor de mobiele Spark-apps om toegang te krijgen tot al uw projecten.
 • Raak ik mijn projecten kwijt die zijn gemaakt in Spark voor het web?
  Nee, u raakt geen projecten kwijt. Uw assets zijn beschikbaar in Adobe Express.
Adobe-logo

Aanmelden bij je account