Typekit heet nu Adobe Fonts en maakt deel uit van Creative Cloud en andere lidmaatschappen. Meer informatie.

Een synchronisatielocatie selecteren

Creative Cloud voor ondernemingen is het essentiële creatieve platform waarmee organisaties onafgebroken uitmuntende klantervaringen kunnen ontwerpen en publiceren. Een Alle apps-lidmaatschap van Creative Cloud voor ondernemingen bevat niet alleen de nieuwste Creative Cloud-apps en -services, maar ook geavanceerde beveiligingsoplossingen en uitgebreide koppelingen met Adobe Experience Manager Mobile (voorheen Adobe Digital Publishing Solution).

Creative Cloud voor ondernemingen biedt een krachtige oplossing voor moderne workflows zodat uw teams altijd kunnen beschikken over de kracht en snelheid die ze nodig hebben om uitstekende resultaten te behalen.

• Creatieve apps: Creative Cloud voor ondernemingen levert 's werelds beste creatieve apps voor gebruik op desktops en mobiele apparaten. Ontwerpers kunnen beginnen aan een project in een mobiele app en het project afmaken op een desktop. Deze naadloze integratie zorgt ervoor dat het ontwerpproces snel, flexibel en zonder beperkingen verloopt.
  • Verbonden middelen: Verhoog de snelheid met directe toegang tot essentiële projectmiddelen voor creatieve apps en teams. Creative Cloud biedt uitgebreide koppelingen voor de volledige creatieve workflow zodat u foto's, penselen, schetsen, kleuren, lettertypen en ontwerpmiddelen kunt ordenen, delen en synchroniseren.
  • Creatieve middelen: Middelen als stockafbeeldingen en lettertypen zijn nu beschikbaar in de creatieve apps zodat uw team overal en altijd met de middelen kan werken. Zoek in uitgebreide bibliotheken met hoogwaardige lettertypen (Adobe Fonts) en royaltyvrije afbeeldingen (Adobe Stock) en schaf licenties voor deze middelen aan of huur ontwerpers in via de grootste community van creatieve professionals als u het team wilt uitbreiden voor een specifiek project.
  • Publiceren: Publiceer onafgebroken inhoud voor alle schermen en oppervlakken, van drukwerk, web en interactief tot video, film en mobiel. Dankzij de integratie met Experience Manager Mobile kunt u mobiele apps maken en publiceren zonder code te schrijven.

Aan de slag

Als u beheerde services wilt gaan gebruiken, moet uw apparaat of computer zich in het netwerk van uw organisatie bevinden. Bijvoorbeeld via een bekabelde of draadloze verbinding met het netwerk op kantoor. Als uw apparaat of computer zich niet in het netwerk van uw organisatie bevindt, moet u wellicht verbinding maken via een VPN-client (Virtual Private Network; virtueel particulier netwerk). Uw organisatie stelt het VPN in en verstrekt de gegevens waarmee u het VPN kunt gebruiken, indien van toepassing.

Nadat u verbinding hebt gemaakt met het netwerk van uw organisatie, kunt u uw werk synchroniseren met en opslaan op de locaties voor beheerde services waartoe u toegang hebt gekregen.

Opmerking:

U kunt de synchronisatielocaties voor beheerde services waartoe u toegang hebt gekregen, alleen gebruiken als uw apparaat of computer zich in het netwerk van uw organisatie bevindt.

Als de synchronisatielocaties voor beheerde services niet worden weergegeven, controleert u of de internetverbinding actief is en of u verbinding hebt met het netwerk van uw organisatie. Mogelijk moet u een VPN-verbinding gebruiken om verbinding te maken met het netwerk van uw organisatie.

Zie Een VPN-verbinding met IPSec maken om het bedrijfsnetwerk te verbinden met de Amazon Virtual Private Cloud (VPC).

Desktop

Gebruik uw ID en wachtwoord om u aan te melden bij de Creative Cloud desktop-app als u dit nog niet hebt gedaan. Als u bent aangemeld bij de Creative Cloud desktop-app, moet u zich mogelijk afmelden en weer aanmelden.

Als u zich wilt afmelden, klikt u op  in de rechterbovenhoek, selecteert u Voorkeuren en klikt u op Afmelden. Meld u weer aan met de ID en het wachtwoord die u gebruikt voor de Creative Cloud-licentie van uw organisatie.

Mogelijk wordt u gevraagd om de locatie op te geven waarmee u uw inhoud wilt synchroniseren. Als deze optie niet wordt weergegeven of als u de synchronisatielocatie wilt wijzigen, gaat u naar Middelen > Bestanden > Synchronisatielocatie en selecteert u de locatie waarmee u wilt synchroniseren.

De locaties waarmee u kunt synchroniseren, worden bepaald door uw organisatie. Neem contact op met de IT-beheerder als u toegang tot een aanvullende of andere locatie nodig hebt.

Mobiele apps

Nadat u de mobiele apps van Creative Cloud die u wilt gebruiken hebt gedownload, meldt u zich aan met uw ID en wachtwoord. Als u al bent aangemeld bij de mobiele app, moet u zich mogelijk afmelden en opnieuw aanmelden.

Als u zich wilt afmelden, raakt u Instellingen aan in de rechterbovenhoek van het pictogram van de app en selecteert u Mijn account. Klik op de ID waarmee u zich hebt aangemeld en meld u vervolgens af. Meld u weer aan met de ID en het wachtwoord die u gebruikt voor de Creative Cloud-licentie van uw organisatie.

Mogelijk wordt u gevraagd om de locatie op te geven waarmee u uw inhoud wilt synchroniseren. Als deze optie niet wordt weergegeven of als u de synchronisatielocatie wilt wijzigen, gaat u naar het pictogram van de app in de linkerbovenhoek en raakt u Instellingen en Synchronisatielocatie aan. Selecteer vervolgens de synchronisatielocatie voor beheerde services waarmee u wilt synchroniseren.

De locaties waarmee u kunt synchroniseren, worden bepaald door uw organisatie. Neem contact op met de IT-beheerder als u toegang tot een aanvullende of andere locatie nodig hebt.

Web

Op internet is de ervaring voor beheerde services specifiek voor uw organisatie. Voor toegang tot de website en voor het weergeven, delen en beheren van middelen kunt u de Creative Cloud desktop-app gebruiken of de URL voor de instantie voor beheerde services in een ondersteunde browser invoeren.

Ga in de Creative Cloud desktop-app naar Middelen > Bestanden om te controleren of de synchronisatielocatie voor beheerde services die u wilt gebruiken, is geselecteerd in het gedeelte Synchronisatielocaties.

Hebt u al bestaande opslag voor middelen van Creative Cloud? Meer informatie.

Hebt u hulp nodig? Vergeet niet dat u een sessie van 30 minuten met een expert van Adobe kunt inplannen. Neem contact op met de IT-beheerder als u niet weet hoe u een sessie met een expert kunt aanvragen. De IT-beheerder kan vanuit het ondersteuningstabblad in de Adobe Admin Console sessies met experts plannen.

Bedankt dat u Creative Cloud voor ondernemingen met beheerde services gebruikt.