Gebeurtenislogbestanden geven u meer informatie over fouten die kunnen optreden wanneer u uw Federated ID instelt. U kunt de gebeurtenislogbestanden weergeven voor elk actief domein dat is geconfigureerd als Federated ID.

Gebruik de volgende procedure om de gebeurtenislogbestanden voor een domein in uw organisatie te bekijken:

1. Meld u aan bij de Admin Console en ga naar Instellingen > Identiteit.

Op de pagina Identiteit worden de domeinen in uw organisatie weergegeven.

2. Klik op de domeinnaam om de gebeurtenislogbestanden weer te geven.

Opmerking:

Gebeurtenislogbestanden zijn alleen beschikbaar voor actieve domeinen.

3. Ga naar Gebeurtenislogbestanden.

Het tabblad Gebeurtenislogbestanden bevat de gebeurtenislogbestanden voor het geselecteerde domein.

U kunt de lijst met gebeurtenissen filteren op tijd:

• (Standaard) Afgelopen 24 uur
    • Afgelopen week
    • Afgelopen maand
    • Vanaf begin

Of op type:

• (Standaard) Alle gebeurtenissen
    • Foutgebeurtenissen

U kunt de lijst ook sorteren op tijd.

Opmerking:

Gebeurtenislogbestanden kunnen gedurende 90 dagen in de Admin Console worden weergegeven. Logbestanden die ouder zijn dan 90 dagen, worden van de server verwijderd.

4. Als u de gegevens van een logbestandgebeurtenis wilt bekijken, klikt u op de titel van de gebeurtenis in de lijst.

Gebeurtenislogbestanden