Fout  Beschrijving
-175

De add-on kan niet worden geïnstalleerd: er zijn verhoogde machtigingen vereist. Klik hier voor meer informatie en probeer het opnieuw.

Add-ons, ook wel extensies genoemd, worden geïnstalleerd via eenzxp-hulpprogramma voor bestandsinstallatie of de Creative Cloud-desktopapp indien de extensie is gedownload via Adobe Exchange. U moet beheerdersbevoegdheden hebben om extensies te installeren.

Dit gebeurt als u geen beheerdersbevoegdheden hebt om toepassingen op uw computer te installeren, of als u op Nee of Annuleren klikt wanneer u om een beheerderswachtwoord wordt gevraagd. Voer het beheerderswachtwoord in wanneer u daar tijdens de installatie om wordt gevraagd.

Oplossing: Probeer opnieuw te installeren. Ga naar Mijn Exchange, zoek de extensie, en klik op Verwijderen als de extensie is geïnstalleerd. Wacht twee minuten tot de verwijdering is voltooid, en klik op Installeren. Klik op de melding wanneer deze wordt weergegeven. Voer desgevraagd uw beheerderswachtwoord in, en klik op Ja in het meldingsvenster.
U kunt ook op Installatieproblemen in My Exchange klikken om op een andere manier te installeren.

-201

De add-on <naam van add-on> kan niet worden geïnstalleerd. Zorg dat de add-on geldig en gedownload is.

Kan het ZXP-bestand niet uitpakken.

Oplossing: Probeer opnieuw te installeren. Ga naar Mijn Exchange, zoek de extensie, en klik op Verwijderen als de extensie is geïnstalleerd. Wacht twee minuten tot de verwijdering is voltooid, en klik op Installeren.

U kunt ook op Installatieproblemen in My Exchange klikken om op een andere manier te installeren.

-402 Handtekeningverificatie is mislukt.

Oplossing: onderteken het ZXP-bestand opnieuw via de nieuwste ZXPSignCmd-tool.
-403, -411 De installatie van de add-on is mislukt omdat deze niet compatibel is met geïnstalleerde Adobe-toepassingen.

Compatibele CC-app niet gevonden.

Oplossing: Installeer de compatibele CC-toepassing voordat u de extensies installeert. Wanneer de toepassing is geïnstalleerd, kunt u opnieuw proberen de extensie te installeren. Ga naar Mijn Exchange, zoek de extensie, en klik op Verwijderen als de extensie is geïnstalleerd. Wacht twee minuten tot de verwijdering is voltooid, en klik op Installeren.
-407, -408 De add-on <naam van add-on> kan niet worden geïnstalleerd: een andere vereiste add-on is niet geïnstalleerd of ingeschakeld.

Oplossing:
Lees de beschrijving van de extensie die u probeert te installeren om te controleren welke extensies eerst moeten worden geïnstalleerd. Installeer eerst de vereiste extensie en installeer deze extensie dan opnieuw. Ga naar Mijn Exchange, zoek de extensie, en klik op Verwijderen als de extensie is geïnstalleerd. Wacht twee minuten tot de verwijdering is voltooid, en klik op Installeren.
-412 De add-on <naam van add-on> kan niet worden geïnstalleerd: er is al een add-on met dezelfde naam geïnstalleerd.

Oplossing: Controleer of de geïnstalleerde extensie de gewenste is. Als het een ander product betreft met dezelfde naam en u wilt de extensie die beschikbaar is via Mijn Exchange, moet u de huidige add-on verwijderen en dan opnieuw installeren via Mijn Exchange. Ga naar Mijn Exchange, zoek de extensie, en klik op Verwijderen als de extensie is geïnstalleerd. Wacht twee minuten tot de verwijdering is voltooid, en klik op Installeren.
-418 De add-on <naam van add-on> kan niet worden geïnstalleerd: er is al een nieuwere versie van deze add-on geïnstalleerd.

Oplossing:
Als u de versie wilt installeren die via Mijn Exchange beschikbaar is, moet u de nieuwere versie verwijderen die u eerder hebt geïnstalleerd, en vervolgens de oudere versie opnieuw installeren via Mijn Exchange. Ga naar Mijn Exchange, zoek de extensie, en klik op Verwijderen als de extensie al is geïnstalleerd. Wacht twee minuten tot de verwijdering is voltooid, en klik op Installeren.

-456

Situatie 1: Voor de add-on moeten de relevante CC-apps worden gesloten om de installatie te kunnen voltooien. Klik hier voor meer informatie.

Situatie 2: Voor de add-on moet de compatibele Adobe-toepassing worden gesloten om de installatie te kunnen voltooien. Klik hier voor meer informatie.

Oplossing: Sluit de compatibele CC-toepassingen die actief zijn. De installatie wordt na enkele minuten automatisch hervat.

-458 De add-on <naam van add-on> kan niet worden geïnstalleerd: geen van de vereiste Adobe-toepassingen zijn geïnstalleerd.

Oplossing: Installeer ten minste één CC-toepassing die deze extensie (add-on) ondersteunt. De installatie wordt na enkele minuten automatisch hervat. Als de extensie niet automatisch in de toepassing wordt geïnstalleerd, moet u deze extensie opnieuw installeren via de sectie Mijn Exchange. Ga naar Mijn Exchange, zoek de extensie, en klik op Verwijderen als de extensie is geïnstalleerd. Wacht twee minuten tot de verwijdering is voltooid, en klik op Installeren.

U kunt ook op Installatieproblemen in Mijn Exchange klikken om op een andere manier te installeren.
-459 De installatie van de add-on <naam van add-on> is mislukt omdat deze niet compatibel is met geïnstalleerde Adobe-toepassingen. Klik hier om de compatibiliteitssectie te raadplegen.

Oplossing:
Controleer de vereisten voor deze extensie en download en installeer een compatibele versie van een CC-toepassing. De installatie wordt na enkele minuten automatisch hervat. Als de extensie niet automatisch in de toepassing wordt geïnstalleerd, moet u opnieuw installeren via de sectie Mijn Exchange. Ga naar Mijn Exchange, zoek de extensie, en klik op Verwijderen als de extensie al is geïnstalleerd. Wacht twee minuten tot de verwijdering is voltooid, en klik op Installeren.

U kunt ook op Installatieproblemen in Mijn Exchange klikken om op een andere manier te installeren.

-1xx

(-152,-154, -155, -156, -157, -158, -160, -161, -162, -163, -164, -165, -168, -169, -171, -172, -176, -178, -179)

De add-on <naam van add-on> kan niet worden geïnstalleerd: er is een fout bij de werking van het bestand opgetreden tijdens installatie van deze add-on.

Oplossing: De extensie (add-on) is beschadigd. Probeer de add-on opnieuw te downloaden. U kunt ook op Installatieproblemen in Mijn Exchange klikken om op een andere manier te installeren, of neem contact op met het Online forum van Adobe Exchange voor hulp.
-2xx

(-251, -252, -253, -254, -255, -256, -257, -259, -260, -261, -265, -266, -267, -268, -269, -270, -271, -272)

De add-on <naam van add-on> kan niet worden geïnstalleerd: er is een fout bij de werking van het bestand opgetreden tijdens installatie van deze add-on.

Het bestand kan niet worden geparseerd.
Oplossing: De extensie (add-on) is beschadigd. Download de extensie opnieuw. U kunt ook op Installatieproblemen in Mijn Exchange klikken om op een andere manier te installeren, of neem contact op met het Online forum van Adobe Exchange voor hulp.

-5xx

(-500, -501, -502, -503, -504, -505, -506, -507, -508, -508, -509)

De add-on <naam van add-on> kan niet worden geïnstalleerd: kan de database niet bijwerken. Klik hier voor meer informatie.

Oplossing: De extensie (add-on) is beschadigd. Download de extensie opnieuw. U kunt ook op Installatieproblemen in Mijn Exchange klikken om op een andere manier te installeren of neem contact op met het Online forum van Adobe Exchange voor hulp.

-6xx

(-601, -602, -603, -604, -651, -652, -653)

De add-on <naam van add-on> kan niet worden geïnstalleerd: kan de licentie niet online valideren.

Oplossing: De extensie (add-on) is beschadigd. Download de extensie opnieuw. U kunt ook op Installatieproblemen in Mijn Exchange klikken om op een andere manier te installeren of neem contact op met het Online forum van Adobe Exchange voor hulp.
0

Oplossing: Het installatieprogramma probeert drie keer te installeren. Als de installatie drie keer mislukt, kunt u opnieuw proberen te installeren via de sectie met uw extensies. Ga naar Mijn Exchange, zoek de extensie, en klik op Verwijderen als de extensie al is geïnstalleerd. Wacht twee minuten tot de verwijdering is voltooid, en klik op Installeren.

Als de installatie mislukt, kunt u ook op Installatieproblemen in Mijn Exchange klikken om op een andere manier te installeren, of neem contact op met het Online forum van Adobe Exchange voor hulp.

Het MXI-bestand is ongeldig, de extensie is niet geïnstalleerd. Extension Manager komt niet overeen met uw versie van de Adobe-app. U gebruikt bijvoorbeeld Extension Manager CS6 om een CC-compatibele extensie te installeren.

Oplossing: Controleer de compatibiliteitsgegevens die zijn gepubliceerd op destartpaginavan de extensie op de Exchange-website. Zorg dat de extensie compatibel is met uw specifieke Adobe-app.