Issue

What are the supported delivery methods for manifest publishing? Does Scene7 support FTP-SSL (FTPS) for delivering files?

Solution

Scene7 only supports FTP and SFTP for manifest file delivery. It does not support FTPS (FTP-SSL).

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid