Als u een Chrome- of Chromium-browser hebt, gebruikt u de Flash Player Online Settings Manager om de instellingen van Flash Player te wijzigen.

Let op: als u de PPAPI-versie van Flash Player hebt geïnstalleerd, moet u het systeemeigen configuratiescherm voor Flash Player gebruiken om uw update-instellingen te configureren. Als u Chrome gebruikt, ontvangt u de bijgewerkte versies van Flash Player via het Google Chrome-updatesysteem.