Flash Player is geïntegreerd in Google Chrome als Pepper-plugin. Af en toe moeten ontwikkelaars de Content Debugger installeren om fouten op te sporen in de broncode. Volg deze instructies om de Content Debugger te installeren en in te schakelen.

Opmerking:

Als u problemen ondervindt met de geïntegreerde Flash Player-invoegtoepassing in Chrome, meldt u deze bij Google.

De Flash Player Content Debugger installeren

1. Ga naar https://www.adobe.com/nl/support/flashplayer/debug_downloads.html en download het Content Debugger-installatieprogramma voor uw besturingssysteem (Mac OS of Windows).

Als u de Content Debugger voor Mac OS installeert, kies dan de juist versie.

2. Ga verder met het installeren van de Flash Player Content Debugger.

Flash Player Content Debugger inschakelen in Mac OS

1. Start de Terminal-app (/Applications/Terminal).

2. Typ de opdracht Starten in de volgende syntaxis wanneer u daarom gevraagd wordt:

<path to chrome app> --ppapi-flash-path=<path to PPAPI plugin> --ppapi-flash-version=<PPAPI Version Installed>

Bijvoorbeeld:

/Applications/Google\ Chrome.app/Contents/MacOS/Google\ Chrome --ppapi-flash-path=/Library/Internet\ Plug-Ins/PepperFlashPlayer/PepperFlashPlayer.plugin --ppapi-flash-version=19.0.0.185

3. Ga naar http://helpx.adobe.com/nl/flash-player.html om te bevestigen dat Chrome de Content Debugger gebruikt.

4. Klik op Nu controleren.

5. De resultaten geven aan dat de foutopsporingsversie wordt gebruikt:

Uw systeeminformatie
    Uw Flash-versie 19.0.0.185 (foutopsporingsversie)
    Naam van uw browser Google Chrome (PPAPI)
    Uw besturingssysteem (OS) Macintosh (OSX)

Flash Player Content Debugger inschakelen in Windows

1. Start Chrome.

2. Typ chrome://plugins in het adresveld en druk op Enter.

3. Klik op Details en scroll omlaag naar de sectie Flash.

4. Schakel de geïntegreerde Pepper-versie uit door op Uitschakelen te klikken. De geïntegreerde versie bevindt zich in het mappad Program Files.

5. Start Chrome en ga naar http://helpx.adobe.com/nl/flash-player.html om te bevestigen dat Chrome de Content Debugger gebruikt.

6. Klik op Nu controleren.

7. De resultaten geven aan dat de foutopsporingsversie wordt gebruikt:

Uw systeeminformatie
    Uw Flash-versie 19.0.0.185 (foutopsporingsversie)
    Naam van uw browser Google Chrome (PPAPI)
    Uw besturingssysteem (OS) Windows (Windows 7)