Leer hoe u Adobe Flash Player inschakelt voor gebruik in de Opera-browser voor Mac OS en Windows.

Inschakelen op Mac OS en Windows

1. Start Opera.

2. Typ opera://settings/content/flash?search=flash in het adresveld.

Naar Flash zoeken
  3. Zorg op de pagina opera://settings/content/flash dat de optie Sta websites toe om Flash uit te voeren is ingeschakeld. Zo niet, schakelt u deze in.

Sta websites toe om Flash uit te voeren
  4. Ga naar de pagina met Flash-inhoud.

Plug-in geblokkeerd

1. Rechtsboven op de adresbalk staat het pictogram .

2. Klik op het pictogram om een uitklapvenster te openen.

3. Klik op Plug-in dit keer uitvoeren om toe te staan dat Flash-inhoud voor deze keer op die pagina wordt uitgevoerd.

Klik om in te schakelen

1. Mogelijk ziet u de pictogrammen of in plaats van Flash-inhoud.

2. Klik op het pictogram om een uitklapvenster te openen.

3. Klik in het uitklapvenster op Toestaan om toe te staan dat Flash-inhoud op die pagina wordt uitgevoerd.

Toestaan dat Flash-inhoud op de pagina wordt uitgevoerd
    Toestaan dat Flash-inhoud op de pagina wordt uitgevoerd