Deze instructies gelden voor Windows.

Als u een Mac gebruikt, raadpleegt u Installatieproblemen | Flash Player | Mac.

Flash Player-informatie

Als Flash Player op uw browser is geïnstalleerd, ziet u in het volgende vak de versie van Flash Player en uw besturingssysteem. Als Flash Player niet is geïnstalleerd, wordt er een foutmelding weergegeven.

Probleem

U hebt problemen bij het installeren van Flash Player op een 64-bits versie van Internet Explorer op Windows 7.

Oplossingen

U kunt Flash Player 11 installeren op een 64-bits versie van Internet Explorer op Windows 7.

Zie voor meer informatie Installatieproblemen | Flash Player | Windows.

Controleer of u een 64-bits versie van Windows hebt

32-bits besturingssystemen worden niet noodzakelijk ook zo genoemd.

Uw Windows-versie controleren:

1. Klik op het menu Start.
  2. Klik met de rechtermuisknop op Computer (in Windows 7) of Mijn computer (in Windows Vista and XP).

Klik met de rechtermuisknop op Computer
  1. Klik op Eigenschappen.In het venster Systeemeigenschappen ziet u de gegevens van het besturingssysteem. Als u de 64-bits versie van Windows hebt, wordt de versie zoals in de afbeelding hieronder weergegeven in het venster. Is dit niet zo, dan hebt u de 32-bits versie van Windows.
    Als u de 64-bits versie van Windows hebt, gaat u naar de volgende stap.
    Als u de 32-bits versie van Windows hebt, gaat u naar De nieuwste Flash Player downloaden en installeren.

Systeeminfo

Controleer of u een 64-bits versie van Internet Explorer hebt

Op de 64-bits versie van Windows kunt u de 32-bits of de 64-bits versie van Internet Explorer hebben.

1. Klik op Start > Alle programma's.
  2. Zoek Internet Explorer op.
    Als de 64-bits versie van Internet Explorer is geïnstalleerd, bevat de naam van het programma '64-bits' (Internet Explorer 64-bits). Als dat niet het geval is, hebt u de 32-bits versie.
    Als u de 64-bits versie van Internet Explorer hebt, gaat u naar de volgende stap.
    Als u de 32-bits versie van Internet Explorer hebt, gaat u naar De nieuwste Flash Player downloaden en installeren.

Zoek Internet Explorer op

Installeer Flash Player op 64-bits Internet Explorer

1. Open de 64-bits browser.
  2. Download het Flash Player-installatieprogramma van de pagina Adobe Flash Player downloaden.

Opmerking: als u problemen hebt met het downloaden van Flash Player, download het dan via de rechtstreekse link.Als u Mozilla Firefox gebruikt, downloadt u Flash Player voor andere browsers van de pagina.
  3. Dubbelklik op het installatieprogramma en volg de aanwijzingen. Zie voor meer informatie Installatieproblemen | Flash Player | Windows.

4. Als u de meest recente versie van Flash Player hebt, maar nog steeds problemen met Flash Player ondervindt, raadpleegt u Flash Player (spellen, video of audio) werkt niet | Windows.

Opmerking: Wanneer u het Flash Player-installatieprogramma downloadt met de 64-bits versie van Internet Explorer, downloadt u de 64-bits versie van het Flash Player-installatieprogramma. Het installeert Flash Player op 32-bits en 64-bits versies van Internet Explorer als deze beide aanwezig zijn.

Als u problemen hebt met de installatie raadpleegt u Installatieproblemen | Flash Player | Windows.