Overzicht

De nieuwste versies van Adobe Flash Player op Windows en Mac OS kunnen geregeld op updates controleren en deze voor u installeren. Zorg ervoor dat u altijd de recentste versie van Adobe Flash Player installeert als bescherming tegen beveiligingsproblemen.

Uw update-instellingen wijzigen

U kunt wijzigen hoe Flash Player wordt bijgewerkt door met de rechtermuisknop op rich media-inhoud in uw browser te klikken en Algemene instellingen te kiezen in het contextmenu. In het pop-upvenster selecteert u het tabblad Geavanceerd en selecteert u een optie onder Updates.

Flash Player-instellingen
Tabblad Geavanceerd in Windows
Het tabblad Geavanceerd (Windows)

Tabblad Geavanceerd in Mac OS
Het tabblad Geavanceerd (Mac OS)

In Windows kunt u de instelling ook wijzigen in het Configuratiescherm. Dubbelklik op Flash Player, klik op de tab Geavanceerd en selecteer een optie onder Updates.

In Mac OS kunt u ook naar de Systeemvoorkeuren gaan en dubbelklikken op het Flash Player-pictogram.

Wijzigingen in update-opties

De update-instellingen in Flash Player 11.3 zijn gewijzigd.

Selecteer deze optie om updates automatisch te downloaden en installeren. Deze optie biedt de beste beveiliging voor uw systeem.

Belangrijke beveiligingsupdates worden automatisch geïnstalleerd, zonder kennisgeving.

Voor geplande updates probeert Adobe u een kennisgeving te sturen voordat ze automatisch worden geïnstalleerd. De geplande updates kunnen verbeteringen en niet-cruciale beveiligingsupdates bevatten. U hebt de optie om geplande updates direct te downloaden van Adobe.com en deze zelf te installeren zonder te wachten op automatische installatie.

Me waarschuwen wanneer updates beschikbaar zijn

Adobe Flash Player controleert regelmatig op updates en waarschuwt u wanneer een update beschikbaar is. Updates worden alleen geïnstalleerd wanneer u hiervoor kiest.

Deze optie wordt niet aanbevolen. Adobe Flash Player controleert nooit op updates, dus uw systeem is kwetsbaar voor beveiligingsproblemen. U moet de Adobe-website handmatig controleren om de nieuwste versie van Flash Player te vinden.

Laatste wijzigingen

Voor meer informatie over nieuwe functies en instellingen in Flash Player klikt u hier.

Beveiliging

Voor meer informatie over de nieuwste beveiligingsreparaties in Flash Player klikt u hier.